دين مربوط به همه زمانها و مكانها بوده و قابليت به روز شدن را دارد، عالمان ديني و هنرمندان بايد انديشه هاي ديني را با نيازهاي جامعه هماهنگ و به زبان هنر بيان كنند، چرا كه تا وقتي دين و تعاليم آن به روز نشود تلاش براي نوكردن هنر اسلامي بي نتيجه است.

حجت الاسلام احمد احمدي عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي و عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در گفتگو با خبرنگار"مهر" نو شدن انديشه هاي ديني را لازمه احياء هنر اسلامي عنوان كرد و يادآور شد : هنرمندان يا بايد خود با مفاهيم دين و تاريخ اسلام آشنا باشند و يا از نظر عالمان دين و كساني كه تاريخ را به خوبي مي شناسند بهره بگيرند، در غير اين صورت به بيراهه رفته و اثري ماندگار و تأثيرگذار خلق نخواهد شد .

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، باور قلبي هنرمندان را عامل اصلي ماندگاري هنر عنوان و تأكيد كرد: هنر از درون انسانها برمي خيزد و كساني كه به مسائلي فراتر از پول و مقام و اعتبار مي انديشند، آثار تأثيرگذارتري خلق مي كنند.  

وي با اشاره به اينكه گرايش دينداران به مفاهيم انساني بيش از اشخاص بي دين است، افزود: شايد از خودگذشتگي، ايثار، محبت و دوستي خاص مسلمانان و دينداران نباشد اما بي شك در آنان عميق تر و گسترده تر است، تا آنجا كه فيدل كاسترو مي گويد ما مقاومت كرديم و پيروز شديم شما كه دين داريد بيش از ما مي توانيد پايداري كنيد.

حجت الاسلام احمدي با اشاره به گوناگوني هدف افراد در پرداختن به هنر گفت: هميشه قصد افراد از روي آوردن به هنر ديني، انگيزه هايي چون نزديكي به خداوند نيست، ممكن است افرادي براي رسيدن به پول، شهرت و يا دلايل ديگر به اين كار بپردازند براي مثال آنتوني كوئين غير مسلمان است ولي بهتر از هر مسلماني در فيلم ماندگار"محمد رسول الله" نقش آفريني كرده شايد چون جذب رشادت و شجاعت حمزه شده  است.