هنر مدرن به مثابه چارچوبي است كه مي‌توان مضامين مختلفي را در آن گنجاند، بي آنكه به پيكره ساير هنرها آسيب وارد شود.

عبدالناصر گيو، هنرمند و مدرس دانشگاه، در گفتگو با خبرنگار "مهر" با اعلام اين مطلب درباره ورود هنر مدرن به ايران گفت: "مدرنيزم روي تمام عناصر اجتماعي ما اثر گذاشته و تنها به رسوخ در عرصه هنر محدود نيست. به عنوان مثال تصور كنيد امروز با وجود آمدن پديده اي به نام اينترنت ديگر كمتر كسي است كه به نامه نگاري بپردازد. مي توان گفت هنر مدرن به مثابه چارچوبي است كه مي توان مضامين مختلفي را در آن گنجاند. بي آنكه به پيكره ساير هنرها آسيب وارد شود."

وي كه اخيرا در يك نمايشگاه گروهي به ارائه يك اثر چيدمان پرداخته، در ادامه افزود: "اگر مقوله هنر را به عنوان يك رسانه قبول داشته باشيم، مي توان هنر مدرن را در قالب رسانه اي پويا به شمار آورد كه امروز بي آنكه بخواهد بر هنرهاي سنتي ما خط بطلان بكشد به ايران نفوذ كرده است. گرچه ممكن است اين نوع هنر به واسطه ناشناخته ماندن و اطلاع رساني ناكافي در ابتداي ورود به مذاق مخاطب خوش نيايد، اما تصور مي كنم زمان مي خواهد تا پيامدهاي ورود هنر مدرن در ايران جا بيفتد."

گيو تصريح كرد: "چرا بايد فكر كنيم كه هنر مدرن آمده تا هنرهاي سنتي ما را مخدوش كند؟ آيا زماني كه دوربين يا سينما به ايران وارد شد، عمر نقاشي پايان يافت؟ مسلما نه! پس هنرهاي سنتي ما با داشتن زيرشاخه هاي متعدد هرگز با آمدن اين نوع هنر به دست فراموشي سپرده نخواهد شد. واقعيت اين است كه بايد بپذيريم بشر قابليت بالندگي دارد و مي تواند از هر پديده اي در جهت ارتقاء و رشد خود استفاده كند."

اين مدرس دانشگاه كه به تدريس رشته طراحي و مجسمه سازي در دانشگاه هنر و سوره مشغول است، در توضيح بيشتر اثر چيدمان خود گفت: "با ساخت اين اثر قصد داشتم در عين اينكه پايبندي به فرهنگ كهن خود، بتوانم با عناصر مدرن مضامين نوتري در قالب چيدمان ارائه دهم. در واقع به تصويركشيدن فضاي اوليه محيط انساني كه هنوز به تصرف صنعت درنيامده، محور اصلي فعاليت من در اين اثر است."

گيو كه علاوه بر شركت در اين نمايشگاه گروهي اخيرا در نمايشگاه "يازده + دو" نيز در اصفهان به ارائه اثر پرداخته بود افزود: "در نمايشگاهي كه در اصفهان برگزار شد آثاري مرتبط با مسائل روز پرداختم. منتهي همان طور كه اشاره كردم آنها را در فضاهاي جديدتري به كار گرفتم."

اثر چيدمان عبدالناصر گيو عنوان خاصي ندارد و به احتمال زياد روز جمعه 29 ارديبهشت در گالري تهران در كنار آثار جمعي از اعضاي انجمن مجسمه سازان به معرض نمايش گذاشته مي شود.