وزير كار و امور اجتماعي در حاشيه سومين جشنواره كار آفريني شيخ بهايي در اصفهان با اعلام اينكه طرح‌هايي در دست بررسي داريم تا هم كارفرما و هم كارگران راضي شوند، تاكيد كرد:با توجه بيشتر به صنايع پترو شيمي، نفت ، كشاورزي ، گردشگري و صنايع دستي مي توانيم 80 درصد بيكاري را در كشور ساماندهي كنيم .

محمد جهرمي وزير كار و امور اجتماعي كه جهت مراسم افتتاح سومين جشنواره كارآفريني شيخ بهايي در اصفهان حضور دارد در حاشيه اين جشنواره به خبر نگار اقتصادي مهر در اصفهان گفت: براي بنگاه‌هاي كارآفريني وام پنجاه ميليون توماني اختصاص داده شده است و همچنين خدمات مشاوره اي در مورد طرح‌هاي اشتغال زايي را ادامه مي دهيم .

وي  به اهميت مديريت منابع انساني اشاره كرد و افزود معاونت كار آفريني به‌طور جدي در وزارت كار مسائل مربوطه را دنبال مي كند و بستر لازم براي همه كار آفرينان مهيا خواهد شد .

وي تاكيد كرد، با توجه بيشتر به صنايع پترو شيمي، نفت ، كشاورزي ، گردشگري و صنايع دستي مي توانيم 80 درصد بيكاري را ساماندهي كنيم .

جهرمي قابليت هاي بخش كشاورزي را نيز قابل توجه دانست و با اشاره به 3800 فرصت شغلي در بخش كشاورزي، موفقيت اين وزارت خانه را منوط به همكاري مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد.