اولين همايش تبيين سياستهاي دولت در توسعه صنعت گردشگري با حضور 48 سفير كشورهاي خارجي ، معاون رئيس‌جمهوري و رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ، استاندار اردبيل و جمعي از مديران و مسئولان كشوري و منطقه‌اي در محل همايش‌هاي هتل لاله سرعين برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري مهر در اردبيل ، اسفنديار رحيم مشايي ، رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كشور در سخناني گفت: مهمترين وجه اين حضور و نشست ، دوستي ، صميميت و تعامل بيشتر است و ما با وجود تبليغات سوء دشمنان در خارج از كشور و سعي در ايجاد بدبيني عليه نظام ، در تلاش هستيم با تعامل و همفكري با سران و نمايندگان كشورهاي خارجي زمينه رشد و سرمايه ‌گذاري در بخش‌هاي مختلف از جمله توريسم و گردشگري را فراهم كنيم.

وي افزود: امكانات بسيار خوب ارتباطي ، اطلاعاتي ، تسهيلات حمل‌ و نقل و در سايه آن رشد فني و علمي در كشور اين امكان را فراهم مي ‌سازد كه براي دستيابي به فرصت طلايي پيشقدم شويم و در اين راستا ما توجه به حوزه گردشگري و اقتصاد توريسم ‌پذيري را بسيار با ارزش تلقي مي ‌كنيم.

مشايي با اشاره به اهميت مقوله امنيت در سرمايه‌ گذاري و جذب توريسم گفت: براي ايران كه در حوزه گردشگري از يك توان و قدرت بالاتري برخوردار است ، توجه به امنيت و آسودگي گردشگران و سرمايه‌ گذاري اين بخش يك ضرورت حتمي و روشن است و ما معتقديم كه توسعه گردشگري در سايه ارتباط نزديك مردم دنيا با همديگر ميسر خواهد بود.

معاون رئيس جمهوري با اشاره به توجه دولت به زير ساختهاي بخش گردشگري افزود: پيش از پيروزي انقلاب پيشرفتهاي مهمي را در بخش گردشگري شاهد نبوديم و از زيرساخت متناسب براي ارائه خدمات شايسته براي گردشگران داخلي و خارجي خبري نبود اما بعد پيروزي انقلاب و در دوران بازسازي توجه اساسي به اين بخش شده و ما درصدد زودن غبار بي‌توجهي و غفلت در اين حوزه هستيم.

مشايي تصريح كرد: دولت براي ورود و خروج گردشگران تسهيلات خوبي را پيش‌ بيني كرده كه صدور ويزا در مدت زمان كم و به مدت طولاني با اينترنت ، احداث دهها هتل ، كمپنيگ و مجتمع‌ هاي رفاهي و بين ‌راهي و توجه به همه ‌جايي ، همه زماني بودن سفر از جمله آن تسهيلات است.

وي در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر در كشور بيش از يك ميليون اثر تاريخي و هزاران هزار اثر و جاذبه گردشگري وجود دارد و از قابليت خوبي در زمينه گردشگري اكوتوريسم درماني و سلامت زيارتي و فرهنگ تاريخي برخوردار هستيم و در اين مسير توجه دولت و سرمايه ‌گذاري بخش خصوصي ضروري و حتمي بنظر مي‌ رسد.

به گزارش مهر ، در اين مراسم استاندار اردبيل در سخناني با بيان استعداد و ظرفيت استان در بخش گردشگري و جذب توريسم افزود: استان اردبيل با دارا بودن دهها اثر تاريخي ، طبيعي و گردشگري از موقعيت ممتاز و فوق‌العاده در جذب و جلب توريسم و گردشگران داخلي برخوردار است و در اين مسير به سرمايه‌ گذاري كلان و گسترده بخش خصوصي و خارجي نيازمند هستيم.

در اين همايش سفير فلسطين ، تركيه و دبيركل اكو از جايگاه صنعت توريسم در رونق اقتصادي جوامع ، لزوم سرمايه‌ گذاري هنگفت در اين بخش و توجه‌ جدي به استان اردبيل در جهت سرمايه ‌گذاري خارجي تاكيد كردند.