به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين ديدار كه با حضور مصطفوي قائم مقام وزارت خارجه و رياست ستاد اجرايي و رؤساي كميته هاي سياسي، امنيتي، فرهنگي، تشريفات و پشتيباني و ديگر اعضاي ستاد اجرايي انجمن برگزار شد، بعد از گزارش ابوترابي فرد نايب رئيس مجلس، روساي كميته ها، ضمن تبيين ديدگاههاي خود، به تشريح اقدامات انجام شده در كميته هاي تحت مسئوليت خود پرداختند.
در ادامه اين ديدار، حداد عادل نيز ضمن قدرداني از اقدامات انجام شده و با اشاره به جايگاه و موقعيت ممتاز قاره آسيا به لحاظ فرهنگ و تمدن، بر ضرورت تلاش براي ارتقاء اين جايگاه و ايفاي نقش موثر در تحولات بين المللي و منطقه اي بويژه در برابر يكجانبه گرايي آمريكا تاكيد كرد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با تبيين ظرفيتهاي بالاي فرهنگي، اجتماعي، سياسي، تاريخي و اقتصادي قاره آسيا و آماده بودن بستر همكاري پارلمانهاي كشورهاي منطقه، ابراز اميدواري كرد كه اجلاس هفتم انجمن مجالس آسيائي براي صلح در تهران بتواند گام بلندي در جهت تحكيم و گسترش همگرائي، توسعه، استقرار هرچه بيشتر صلح و امنيت و عدالت بين دولتها و ملتهاي منطقه بردارد و راه را براي اجرائي نمودن مصوبات كليدي اجلاس هاي پيشين هموار كند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در پايان سخنانش با اشاره به بعد فرهنگي اين اجلاس، خواستار معرفي جلوه هاي فرهنگي كشورمان در طول برگزاري اجلاس هفتم A.A.P.P شد.
شايان ذكر اينكه انجمن مجالس آسيائي براي صلح به ابتكار پارلمان بنگلادش و حمايت لجستيكي برنامه توسعه سازمان ملل متحد (U.N.D.P) در سپتامبر 1999 و با برگزاري كنفرانسي تحت عنوان كنفرانس پارلمانهاي آسيائي براي صلح و همكاري تاسيس گرديد و تاكنون شش اجلاس در بنگلادش، كامبوج، چين، فيليپين، پاكستان و تايلند داشته و جمهوري اسلامي ايران در آبان ماه سال جاري، ميزبان هفتمين اجلاس مجمع عمومي آن خواهد بود.