به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "فرهاد دانشجو" صبح امروز در نشست مطبوعاتي در دانشگاه تربيت مدرس با بيان اين مطلب افزود: بودجه عمراني دانشگاه شامل 2 قسمت بودجه هاي ساخت و ساز و تعميرات و تجهيزات است كه 3 ميليارد و 400 ميليون تومان به ساخت و ساز و 3 ميليارد و 300 ميليون تومان نيز به تعميرات و تجهيزات اختصاص يافته بود كه طي روزهاي گذشته از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي مبلغ 1 ميليارد و 300 ميليون تومان از بودجه هاي تعميرات و تجهيزات كاسته شد.
وي در زمينه تصويب طرح جامع دانشكده علوم پزشكي دانشگاه تربيت مدرس گفت: در حال حاضر سازمان مديريت و برنامه ريزي با اين طرح موافقت كرده و اعتباري معادل 50 ميليون تومان را براي تعريف اين طرح در نظر گرفته است. دانشگاه پس از دانشكده علوم پزشكي، طرح جامع دانشكده هاي هنر و علوم انساني را نيز مورد بررس قرار مي دهد.
رئيس دانشگاه تربيت مدرس با بيان اينكه نگاه مسئولين به آموزش عالي بايد تغيير كند، اظهار داشت: بودجه سال گذشته دانشگاه 19 ميليارد تومان بوده است كه اين مبلغ در سال جاري نزديك به 6 درصد رشد داشته و به 20 ميليارد تومان افزايش يافته اين درحالي است كه تورم 5/13 درصد بوده است.
وي ادامه داد: از سوي ديگر، وزارت علوم اعتباري را در زمينه هاي تشويق مقاله، پارك علم و فناوري و پهناي باند به دانشگاه تربيت مدرس تخصيص نمي دهد. لذا پيش بيني مي كنيم در سال جاري 5/4 تا 5/5 ميليارد تومان كسري بودجه داشته باشيم.
"دانشجو" با بيان اينكه يكي از معيارهاي رتبه بندي دانشگاه ها ارتباطات بين المللي است، افزود: تأسيس شعبه اي در سوريه از 3 سال پيش مطرح بود و اكنون با تغييرات در دولت سوريه و فشارهاي خارجي كه بر اين كشور اعمال مي شود، روند ايجاد اين شعبه را از سوي سوريه كند و آرام كرده است. همچنين مقرر شده 70 درصد سرمايه گذاري در اين زمينه از سوي ايران انجام شود.
رئيس دانشگاه تربيت مدرس تأكيد كرد: مسئولين كشور بايد در زمينه اختصاص 12 ميلياد تومان اعتبار حهت ايجاد اين شعبه بين المللي توجيه شوند. همچنين بايد دقت داشت كه يك دانشگاه آمريكايي در اين كشور وجود دارد بنابراين بهتر است به فكر ايجاد دانشگاهي در شأن آموزش عالي ايران در سوريه باشيم.
وي از تأسيس واحد بين المللي دانشگاه تربيت مدرس در "نور" خبر داد و گفت: دانشگاه تربيت مدرس درصدد است مركز بين المللي را در عرصه اي بالغ بر 60 هزار هكتار تأسيس كند كه در اين زمينه به حمايت هاي وزارت علوم و وزارت امور خارجه نيازمند است. بودجه اين مركز از محل بودجه هاي در اختيار رياست جمهوري تأمين مي شود.
نماينده وزير علوم در شوراي عالي استان تهران در خصوص طرح انتقال مقاطع كارشناسي دانشگاه هاي تهران به خارج از شهر گفت: اطلاعي از جزئيات اين تصميم ندارم و در اين زمينه مورد مشاوره قرا نگرفته ام. افرادي كه تصميم را اخذ كرده اند بايد در نظر بگيرند كه صرف اعطاي زمين به دانشگاه ها نمي توان طرح انتقال مقاطع كارشناسي دانشگاه هاي تهران عملياتي كرد.