با اتمام فصل اول كاوش هاي باستان شناسي محوطه باستاني "قلي درويش"، جمكران و بررسي داده هاي كاوش، مشخص شده اين محوطه در طول دوره فرهنگي عصر آهن ، يكي از وسيع ترين مراكز و شهرهاي استقراري اين دوره در فلات مركزي ايران بوده است .

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از واحد اطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي كشور ، سيامك سرلك سرپرست هيأت كاوش با اعلام اين خبر گفت : هدف از كاوش هاي باستان شناسي در اين منطقه ، شناخت ويژگي هاي مستقر در اين منطقه و فرهنگ هاي پديد آورنده  سفال خاكستري عصر آهن بوده است .
سرلك با اشاره به وسعت 30 هكتاري بقاياي اين محوطه و اهميت آن در عصر آهن گفت : لايه نگاري محوطه "قلي درويش" چهارده مرحله استقراري مربوط به دوره فرهنگي عصر آهن(700 تا 1200 هجري قمري) در اين محوطه را مشخص كرده است .
به گفته سرلك بدست آمدن چند كوره ذوب فلز و وجود قطعات فراوان سرباره فلزات در اطراف كوره ها ، مؤيد تكنولوژي ذوب و استخراج مس و آهن ، در فرهنگ عصر آهن "قلي درويش" جمكران است .
گفتني است ، محوطه باستاني "درويش" يكي از محوطه هاي استقراري دوره فرهنگي عصرآهن، در حاشيه غربي فلات مركزي ايران در جنوب غرب شهر قم واقع شده است.
همچنين، بر اساس اعلام واحد اطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي كشور،" سمفوني آبي" عنوان نمايشگاهي است از آثار گرافيكي امير شايسته تبار كه از 8 آبان ماه در نگارخانه سعد آباد به نمايش گذاشته شده است .
بر اساس اين گزارش ، در اين نمايشگاه 30 اثر با محور قرار دادن نام خداوند و عبارت "بسم الله الرحمن الرحيم" به نمايش گذاشته شده و تا 17 آبان ماه ،همه روزه از ساعت 10 الي13 و 15 الي 19 ، پذيراي علاقمندان است .
اين نمايشگاه در خيابان وليعصر ، خيابان سرلشكر فلاحي ، كمال تبريزي قرار دارد .