دسته بندي شبهات از اصلي به فرعي و توجه به مهم و ابتلايي بودن مي تواند براي تاثيرگذار بودن پاسخ ها مفيد باشد. پيشنهاد مي شود تا اين مطالب و پاسخ هاي قوي به شبهات به صورت كتاب درسي تدوين و تنظيم شود تا همگان به ويژه جوانان از آن بهره مند شوند.

به گزارش خبرگزاري مهر، در  ديدار حجت الاسلام "سيدحسن رباني" رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، حجت الاسلام دكتر "محمد تقي سبحاني"، معاونت پژوهشي دفترتبليغات و رئيس ستاد پاسخگويي ديني و جمعي از مسئولان برگزاري نخستين هم انديشي مراكز پاسخگويي ديني با آيت الله مكارم شيرازي، وي با اشاره به تكثر مراكز پاسخگويي و فقدان ساماندهي در حوزه مديريت و تشكيلاتي و علمي، گرايش به ساماندهي پاسخگويي را با اهميت دانست و افزود: ساماندهي تشكيلاتي و علمي مراكز پاسخگوي ديني، آرزوي ديرينه ما بوده است. ما از گذشته در اين انديشه بوده ايم تا به نحوي به اين امر سامان و نظم منطقي و مقبولي داده شود.

وي با اشاره به ظرافت ها و حساسيت پاسخگويي ديني گفت : پاسخگويي ديني كاري بس حساس و ظريف است به طوري كه اگر با حساسيت با آن رو به رو نشويم، آسيب هاي جدي را بايد متحمل شويم. در تاسيس مراكز پاسخگوي ديني بايد اصل ضابطه مندي مورد توجه قرار گيرد، چون كساني كه بدون پشتوانه علمي وارد عرصه پاسخگويي مي شوند به اصل دين ضرر مي رسانند.

اين استاد برجسته حوزه علميه قم با اشاره به فعاليت برون مرزي و تهاجم فرهنگي كه از بيرون متوجه دين و مذهب است گفت: بايد ارتباط با مراكزي كه در خارج از كشور فعاليت مي كنند تقويت شود و به شبهاتي كه از سوي وهابيت مطرح مي شود و در ميان زائران پخش مي شود نيز توجه شود. اين گونه نيست كه تنها به پاسخگويي بسنده كنيم گاه بايد نقاط ضعف آنان را بنمايانيم و شبهات قوي اي را طرح كنيم.

آيت الله مكارم شيرازي با اشاره به چگونگي ساماندهي مسايل مرتبط به پاسخگويي گفت: دسته بندي شبهات از اصلي به فرعي و توجه به مهم و ابتلايي بودن مي تواند براي تاثيرگذار بودن پاسخ ها مفيد باشد. پيشنهاد مي شود تا اين مطالب و پاسخ هاي قوي به شبهات به صورت كتاب درسي تدوين و تنظيم شود تا همگان به ويژه جوانان از آن بهره مند گردند.

به گزارش مهر در افتتاحيه همايش مراكز پاسخگويي به شبهات ديني كه  22 خرداد ماه سال جاري در مدرسه دارلشفاي قم برگزار مي شود، آيت الله مكارم شيرازي سخنراني خواهد كرد.