به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين بيانيه آمده است:
1- با اشاره به سال 85 سال پيامبر اعظم (ص) جهان اسلام در برهه كنوني ، به يكي از حساس ترين مراحل تاريخ معاصر خود رسيده است . پس از يك دوره اي انحطاط و دور شدن از مقاصد اسلامي ، اكنون جوامع اسلامي خيزش هايي را مشاهده ميكنند كه يا همزاد و يا زاده انقلاب اسلامي ايران است. اين خيزش ها موجي از بيداري و مقاومت اسلامي را در برابر سلطه طلبي جهان خواران ايجاد كرده و سلطه طلبان غرب هم اكنون با تمام قوا و در همه زمينه ها به مصاف اسلام آمده اند، بر همين اساس رهبر خردمن انقلاب به نخبگان جهان اسلام هشدار مي دهند كه اگر به وظيفه خود عمل نكنند، جوامع اسلامي در مسير سعادت خود دست كم دهها سال عقب خواهند ماند.
2- رهبر فرزانه انقلاب در مراسم هفدهمين سالگرد ارتحال حضرت امام خميني (ره) تعريف و مصداق دقيقي از خودي و غيرخودي ارائه كردند. ايشان فرمودند: " ما آن كساني را غريبه مي دانيم ، از دايره خارج مي دانيم كه براي دشمن كار مي كنند. آن كساني كه امام (ره) و راه امام و وصيت نامه امام را قبول دارد، او " خودي " است و به آن پايبند است " خودي " است ؛ آن كسي كه عزت اين ملت و پيشرفت علمي اين ملت را دنبال مي كند او " خودي " است .
اين تعريف از خودي و غير خودي در عرصه سياسي كشور ، فصل نويني از تعاملات و تفاهم هاي سياسي را بوجود خواهد آورد و مانع از آن خواهد شد كه برخي دايره خودي ها را آنقدر تنگ نمايند كه بسياري از نيروهاي انقلاب را از دايره خارج نمايند و مانع از آن خواهد شد كه برخي بدون هيچ مرزبندي سست مذهبي را در ميان نيروهاي انقلاب بپذيرند.
3-رويكرد دولت نهم در عرصه بين المللي و سياست خارجي مبتني بر هوشمندي و پايداري بر اصول است. در رويكرد اين دولت، غرب درموضع انفعالي قرار گرفته است و لذا به همان اندازه كه ما تهديد مي شويم، غرب نيز درمورد تهديد جدي قرار ميگيرد. امروز نقاط آسيب پذير غرب كه در خانه شيشه اي نشسته است ، آنقدر زياد و قابل دسترسي است كه قدرت مانور آن بلوك را در برابر جمهوري اسلامي ايران به حداقل رسانده و بر همين اساس است كه رياست محترم جمهور و مسوولين دستگاه سياست خارجي كشورمان ، عزت و سربلندي ايران اسلامي را در ايستادگي در مقابل زياده خواهي ها و نظام سلطه يافته اند. در عين حال مسئولين نظام بارها تاكيد داشته اند ، جمهوري اسلامي ايران همواره برايجاد تفاهم و تعامل متقابل اصرارداشته و همين مسير را دنبال مي كند و لذا بر گفتگو بدون پيش شرط تاكيد دارد.
مهمترين علت ايجاد مانع براي نيل به تفاهم ، تعامل و گفتگو ، عدم توجه غرب به واقعيات است . براي رسيدن به هر راه حلي در آينده، بايد غرب واقعيات موجود درصحنه را در نظر بگيرد. يكي از اين واقعيات عدم انصراف ايران از حق مسلم خود در دستيابي به فن آوري صلح آميز هسته است و مردم ايران هر چند آماده تفاهم اند، ولي حاضر به گذشتن از حقوق حقه خود نيستند.
4- دولت نهم از ويژگي هاي مثبت بسياري برخوردار است و همين ويژگي هاي مثبت با استدلالهاي عقلي وشرعي ، جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي را ملزم مي نمايد با تمام توان به حمايت از دولت نهم بپردازد.
با اشاره به گسترش اعتماد مردم به دولتمردان اكنون رئيس جمهو مردمي خود را برخاسته از متن مردم مي داند و لذا همواره خود را خادم و نه ارباب مردم مي داند و با تمام وجود، همراه با مردم ، خواهان عدالت همه جانبه است و به تاسي از رهبر فرزانه انقلاب ، اصلاحات واقعي را در مبارزه با فقر ، فساد و تبعيض مي داند.
5- دركنار دولت ، اكثريت مجلس هفتم شوراي اسلامي به خوبي توانسته منشا تاثيرات جدي در جهت حل مشكلات مردم، جلوگيري از افزايش شديد قيمت ها و كاهش ريخت و پاش در شركت ها و موسسات دولتي و نظارت دقيق با توجه به ابزارهاي قانوني مجلس خصوصا تحقيق و تفحص ها و توجه به قراردادهاي كلان اقتصادي باشد . همين امر متاسفانه موج مخالفت ها را از سوي برخي گروههاي سياسي برانگيخته است.
اگر اقدامات مجلس هفتم شوراي اسلامي در جريان بررسي و تصويب لايحه برنامه چهارم توسعه و ارائه طرحهايي چون تثبيت 9 قلم كالاي دولتي ، كاهش نرخ سود بانكي و ... نبود، مشخص نبود كه چه سرنوشتي در انتظار اقتصاد كشور و از جمله وضعيت اقشار آسيب پذير و تورم مي بود.
6- دو انتخابات مهم پيش رو داريم: انتخابات از جمله بارزترين نمادهاي مشترك سياسي مردم در زمينه مديريت جامعه و تعامل با حكومت است. در آستانه انتخابات سوم شوراهاي اسلامي شهر و روستا و دوره چهارم خبرگان رهبري ، شايسته است كه صاحبنظران سياسي و اجتماعي تدابيري را در راستاي بستر آفريني لازم براي تحقق مشاركت حداكثري مردم گام بردارند و با كمك به برگزاري انتخابات حماسي و پرشور ، بر اقتدار و عزت نظام اسلامي بيفزايند.
اصولگرايان نيز توجه نمايند كه براي تداوم گفتمان اصولگرايي و نهضت خدمت رساني به مردم بايستي همگرايي ، انسجام و وحدت خود را به عنوان يك استراتژي بيش از پيش مد نظر داشته باشند. اين موضوع استراتژيك تنها با پيروزي جريان اصولگرا در انتخابات با استفاده از همه ظرفيت سياسي خبري و اجتماعي جريان اصولگرا و بهره برداري از خرد جمعي محقق مي گردد. خرد جمعي براي بروز ، نياز به ساز و كار لازم دارد و گفتگو و تعامل سازنده بين همه گروهها و جمعيت هاي موجود در طيف اصولگرا از ساز وكارهاي كار آمد در اين زمينه است.
پيروزي خرد جمعي بر خرد فردي و گروهي ، به حفظ وحدت، همبستگي ، پرهيز از اختلافات و بحران اعتماد وتلاش براي كار آمدي بيشتر و خدمتگزاري نهادهايي كه اصولگرايان در آن مسووليت دارند، مي انجامد.
7- پيروزي اصولگرايان در چند انتخابات گذشته و شكست سنگين جبهه دوم خرداد در انتخابات نهم رياست جمهوري ، شوك عظيمي را متوجه اين جبهه سياسي كرد. اين هزيمت براي دوم خرداد كه به همراهي كارگزاران ، حداقل 16 سال بر مسند امور بودند، آنان را بر آن داشت كه به جاي تحليل درست و عبرت آموزي از انتخابات و تصحيح خطاهاي گذشته به طراحي برنامه اي براي عدم موفقيت دولت نهم واصولگرايان دست به كار شوند.
عملكرد جبهه دوم خرداد از آغاز سال 1385 نشان مي دهد اين جبهه سياسي بنا دارد علاوه بر آنكه بر مطالبات مردم بيفزايد، برخي نواقص دولت نهم را برجسته سازي نموده، خدمات انجام شده را كوچك و حقير بنماياند. افراطيون دوم خرداد، عقبه حمايتي دولت نهم كه همانا جريان اصولگراست را نيز مورد هدف قرار داده و اختلاف و تشتت را در جريان اصيل اصولگرايان دنبال مي كنند. جبهه دوم خرداد كه بزرگترين تهديد براي خود را " وحدت و انسجام اصولگرايان" مي داند تلاش سازمان يافته اي را براي ايجاد اختلاف و دامن زدن به شكاف ميان اصولگرايان از ماهها قبل آغاز نموده است. اين اقدام با جديت و شتاب در سال 85 با ايجاد تقابل و صف آرايي ميان مجلس و دولت، شوراي اسلامي شهر تهران با شهرداري ، برخي لايه هاي اصولگرايان با دولت و ... دنبال خواهد شد.
جبهه دوم خرداد با هجمه به دولت نهم و اصولگرايان با هدف گيري انتخابات سوم شوراها، سال 85 را سال " بازگشت به قدرت" مي داند و غفلت از آن تداوم نهضت خدمت رساني به مردم را دچار اختلال جدي خواهد كرد.
8- جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي ضمن محكوم كردن درگيريهاي اشرار و قوميت گرايي به قصد تجزيه را كه با هزينه دلارها و ماهواره هاي آمريكايي صورت مي گيرد، خواهان هوشياري اقوام دشمن ستيز ايران اسلامي بويژه اقوام ترك، عرب و بلوچ است . هر چند اين واقعيت را نبايد ناديده گرفت كه دامن زدن به تحركات اخير بعضا ريشه در انباشت برخي مطالبات و جنبش هاي اجتماعي دارد كه خصوصا طي 16 سال گذشته پاسخ لازم به اين مطالبات و جنبش ها داده نشده است. دولت نهم خواستار آن هستيم كه ضمن برخورد قاطع با اشراروتجزيه طلبان، رسيدگي به نيازهاي اساسي مردم اين اقوام را در اولويت رسيدگي قرار دهد.