به گزارش خبرگزاري مهر ، معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران طي نامه اي خطاب به معاون فني و عمراني شهرداري از سرعت عمل وي در اجراي طرح هاي مهم عمراني در جهت حل مشكل ترافيك پايتخت قدرداني كرد.
در اين نامه آمده است : هم اكنون در يكي از دوره هاي طلايي مديريت شهري قرار داريم كه هماهنگي بي نظيري كه ما بين معاونت هاي شهرداري و فعاليت هاي آنها وجود دارد ، با توجه به اعتقاد و تاكيد شهردار تهران به ايجاد مديريت واحد شهري ، اين تعامل خوشبختانه اثر بخشي قابل توجهي در حل مشكلات كلانشهر تهران داشته است.
در بخش ديگري از اين نامه با اشاره به تشكيل كميسيون هاي مشترك بين معاونت هاي شهرداري در جهت ايجاد مديريت واحد در بدنه مديريت شهري ، اضافه شده است: بدون ترديد آغاز به كار " كميسيون حمل و نقل و عمران " بر افزايش دقت ، سرعت و سهولت در اجراي طرح هاي عمراني حوزه ترافيك تاثيرغير قابل انكاري داشته است.
مهندس مهرداد تقي زاده اظهارداشت: هر چند مشكل مديريت واحد ترافيك به عنوان يكي از مشكلات عدم تحقق مديريت واحد شهري به دستگاههاي خارج از شهرداري تهران بر مي گردد ، ليكن در حال حاضر شاهد اجراي مديريت واحد ترافيك حداقل در داخل شهرداري تهران هستيم.
وي اجراي تمامي طرح هاي عمراني را منوط به توصيه ترافيكي و تصويب در " كميسيون حمل و نقل و عمران " دانست و تجميع سازمان ها و شركت هاي مرتبط با موضوعات حمل و نقلي در زير مجموعه معاونت حمل و نقل و ترافيك را از مصاديق تحقق مديريت واحد ترافيك در شهرداري تهران بر شمرد.
معاون شهردار تهران با ذكراين نكته كه به عنوان نمونه شركت مترو ، اتوبوسراني و تاكسيراني در گذشته هرگز هماهنگي كامل با معاونت حمل و نقل و ترافيك نداشته و خود را مستقيما زير نظر شهرداري تهران مي دانستند ، تصريح كرد: در حال حاضر امور مربوط به اين سه مركز به صورت متمركز در اين معاونت هماهنگ مي شود.
تقي زاده ، سياست ساخت بزرگراه ها را از مصاديق وحدت رو به موجود در شهرداري تهران قلمداد كرد و افزود: در حال حاضر رفوژ مياني و محل پارك خودروها ، از جمله مواردي است كه هنگام احداث معابر بزرگراهي توسط معاونت فني و عمراني ، از رويه اي واحد تبعيت مي كند.
وي با بيان اين موضوع كه در ارتباط با معاونت خدمات شهري نيز مديريت واحد ترافيك در حال تجلي است، گفت: انتقال پخش مسابقات فوتبال از تلويزيون هاي شهري مشرف به ميدان ها و خيابان ها به نمايشگرهاي داخل بوستان ها به منظور جلوگيري از تشديد ترافيك و نيز جابجايي تابلوهاي تبليغاتي غير مناسب به لحاظ ترافيكي ، نمونه هايي از اين هماهنگي محسوب مي شود.
معاون شهردار تهران به كارگيري شيوه PMS در آسفالت معابر توسط معاونت فني وعمراني و شيوه يخ زدايي به جاي نمك پاشي و شن ريزي توسط معاونت خدمات شهري را از ديگر مصاديق مديريت واحد ترافيك در درون شهرداري تهران بر شمرد و اظهار داشت: كيفيت آسفالت و خرابي آن در رواني يا فشردگي ترافيك اثر به سزايي دارد و اين دو روش تاثير بسياري بر حفظ كيفيت آسفالت و جلوگيري از خرابي آن دارد.
وي با تاكيد بر اين كه هر جا كلنگ احداث پروژه اي به زمين مي خورد، عمليات اجرايي آن نيز بايد سريعا جمع و جور شد و به اتمام برسند، افزود: چرا مردم بايد يك پروژه 6 ماهه را 6 سال به صورت نيمه كاره و رها شده هر روز در مسير رفت و آمد خود ببينند و مجبور به تحمل آن باشند.
تقي زاده ، دستور شهردار تهران مبني بر انجام كار دو شيفته و سه شيفته درپروژه هاي عمراني را در حل مشكل ترافيك تهران بسيار موثر دانست و گفت: هر معبري كه به صورت موقت بسته مي شود براي شهرونداني كه در آن مسير آمد و شد مي كنند، مشكلات زيادي به وجود مي آورد و بنابر اين عبارت موقت بودن بايد معنا و مفهوم خود را با گذشته زمان از دست ندهد.
معاون شهردار تهران با اشاره به سرعت عمل معاونت فني و عمراني در اجراي پروژه تونل رسالت اظهار داشت: اگر بر روي اين پروژه سه شيفته كار نمي شد ، اين پروژه سال 86 هم به بهره برداري نمي رسيد.
تقي زاده در پايان از ابتكار جديد مديريت شهري در ساخت ايستگاههاي مترو تهران كه به تصويب " كميسيون حمل و نقل و عمران " نيز رسيده ، به عنوان تحولي بزرگ در عمران شهري خبر داد و تصريح كرد: جزييات اين اقدام بزودي اعلام خواهد شد.