به گزارش خبرنگار گروه هنري "مهر" ، اين كارشناس سينمايي كه در نشست بررسي عرصه نوشتاري سينما در موزه هنرهاي معاصر سخن مي گفت ، افزود: مشكل ترين نوع نگارش ، تنظيم و پردازش فيلمنامه براي توليد فيلم و داستان است .
كارير خاطر نشان كرد: تسلط بر فناوري و قواعد سينما و نگارش متون قوي مستلزم استعداد ، پشتكار و تواضع به عنوان يك ويژگي در فيلمنامه نويسان است .
به اعتقاد اين محقق ، هر واقعه و يا داستان داراي ساختار بصري نيست و در نگارش فيلمنامه بايد به موضوع هايي كه داراي بيان سينمايي است توجه شود.
كارير به حجم انبوه توليد فيلم در "هاليود" اشاره كرد و گفت : سينماي هاليود فاقد جنبه هاي هنري، خلاقيت و تحول است و همه اثار اين سينما شبيه يكديگرند و از لحاظ فني از قواعد يكساني پيروي مي كتند.
وي ، تحول و نوآوري را از نشانه هاي سينماي "آوانگارد" (پيشرو) خواند و افزود: تحول نوشتاري و ساختاري بر تقويت سينماي پيشرو و ارائه آثار ماندگار تاثير گذار است.
اين محقق فرانسوي همچنين گفت : سينمايي مبتني بر مولفه هاي استوار است كه داراي پشتوانه غني ادبي و نويسندگان انديشمند باشد .
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۸۲ - ۱۶:۳۸
"ژان كلود كارير" پژوهشگر سينماي فرانسه گفت : فيلمسازاني نظير "عباس كيارستمي " و "ژان لوك گدار" با ارائه سينمايي خاص همواره به تكامل زبان صنعت فيلمسازي كمك كرده اند.