به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر انگجي مشاور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اين مطلب گفت: يكي از دغدغه هاي جامعه ، مسئولان و جوانان، سد كنكور است كه با درايت مسئولان دانشگاه، برنامه هايي براي برداشتن اين سد عظيم طرح ريزي شده كه طي پنج سال آينده با تصويب مجلس، كنكور كارشناسي برداشته مي شود، همان گونه كه دانشجويان درمقطع كارداني بدون كنكور وارد دانشگاه مي شوند.
وي در مورد امر آموزش و تربيت نيروي متخصص دركشور افزود: يكي از شاخص هاي بسيار مهم درتوسعه هر كشور، وجود نيروهاي متخصص، ماهر و كارآمد است كه در واقع مي توان آن را جزو سرمايه هاي هر كشور به حساب آورد و مسلما تربيت و تامين اين نيروها برعهده دانشگاه ها و مراكز علمي و تحقيقاتي است.
بر اساس گزارش مركز اطلاع رساني دانشگاه آزاد، دكتر انگجي افزود: بعد از انقلاب اسلامي بنيانگذاران دانشگاه كه خود از سياست گذاران كلان كشور بودند، دريافتند كه ظرفيت دانشگاه هاي دولتي جوابگوي نياز جوانان علاقه مند به تحصيل نيست، بنابر اين دريك اقدام متهورانه، به موقع، متفكرانه و هدفمند، دانشگاه آزاد اسلامي را بنيان نهادند.
مشاور رئيس دانشگاه آزاد با بيان اين كه در تاسيس اين دانشگاه، مديريت نقش محوري داشته، افزود: جداي از عرف و سيسيتم هاي متعارف دانشگاهي كه ابتدا امكانات و منافع اقتصادي سنجيده مي شود، در تاسيس دانشگاه آزاد مديريت مد نظر قرار گرفت كه مورد نقد گروه ها و افراد واقع شد، اما با عنايت خداوند و مديريت قابل تحسين اين مجموعه علمي و حمايت هاي بي دريغ آيت الله هاشمي رفسنجاني رئيس هيات امناي دانشگاه، هم اكنون اين دانشگاه به يك الگو براي كشورهاي در حال توسعه تبديل شده است.
وي در ادامه افزود: اين دانشگاه پس از تاسيس در سال 1361 با پذيرش دو هزار نفر دانشجو از بين 33 هزار نفر داوطلب در 9واحد دانشگاهي، فعاليت رسمي آموزشي خود را آغاز كرد كه اكنون با گذشت ربع قرن به دانشگاهي قابل قبول در داخل و خارج از كشور با 350 واحد و مركز درداخل و چندين واحد درخارج از كشور شده است.
دكتر انگجي با اشاره به امر تحقيق و پژوهش در دانشگاه آزاد گفت: توفيقات اين دانشگاه در المپيادهاي بين المللي حاكي از به ثمر رسيدن اهداف كمي و كيفي اين دانشگاه است.
وي افزود: توجه به پژوهش جزو امور محوري در دانشگاه آزاد اسلامي است و در حال حاضر پنج درصد از شهريه به امر تحقيق اختصاص دارد كه در گذشته معادل نيم درصد بود و توجه به امر پژوهش افزايش مقالات درمجلات دارد كه در گذشته معادل نيم درصد بود و توجه به امر پژوهش، افزايش انتشار مقالات درمجلات علمي بين المللي وارتقاي شاخص هاي كيفي دانشگاه را درپي داشته است.
دكتر انگجي در مورد تامين هيئت علمي و فضاي آموزشي اذعان كرد: تامين هيئت علمي و فضاي آموزشي از دغدغه هاي اوليه بود كه با تلاش مسئولان اكنون دانشگاه از 50 هزار عضو هيئت علمي تمام وقت و نيمه وقت و 10 ميليون متر مربع فضاي آموزشي برخوردار است.
مشاور رئيس دانشگاه آزاد با بيان اينكه مدارك دانشگاه آزاد در تمام دنيا مقبوليت دارد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد با برنامه به پيش مي رود؛ در آغاز تاسيس ، هدف افزايش فيزيكي دانشگاه بود، اما اكنون ارتقا كيفي آموزش در راس برنامه ها قرار دارد كه قبول مدارك دانشگاه در خارج از كشور نشان از افزايش سطح كيفي دانشگاه دارد و آخرين كشوري كه مدارك دانشگاه آزاد را پذيرفت كشور آلمان بود.
دكتر انگجي گفت: انجام اين كارها نياز به حمايت همه نيروها و پشتيباني مسئولان قواي سه گانه دارد، زيرا دانشگاه آزاد و مديريت آن سنگ بزرگي را از جلوي پاي نظام برداشتند كه اميدوارم همه مسئولان باپشتيباني از دانشگاه آزاد به پيشرفت علم دركشور كمك كنند.