بر اساس مصوبه اي در سال جاري دانشگاه ها ديگر نمي توانند با سازمان هاي دولتي قراردادهاي مشترك آموزشي منعقد كنند. اين موضوع تبعات و مشكلاتي را براي دانشگاه هاي مختلف از جمله دانشگاه صنعتي شريف در برداشته از اين رو بايد در آئين نامه آن تغييراتي را ايجاد كرد.

دكتر "سعيد سهراب پور" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: در حال حاضر دانشگاه صنعتي شريف دوره مشتركي را با شركت نفت منعقد كرده كه بر اساس آن 80 نفر را تحت آموزش كنترل مديريت پروژه در مقطع كارشناسي قرار داده است. در حال حاضر در شركت نفت نيروي متخصص در اين زمينه وجود ندارد و با قطع اين گونه همكاري ها بسياري از پروژه هاي بزرگ نيز به تعويق مي افتد.

رئيس دانشگاه صنعتي شريف در خصوص حجم قرارداد هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه با صنايع گفت: در سال گذشته حجم قراردادهاي دانشگاه با صنايع و ارگان هاي خارج از دانشگاه 14 ميليارد تومان و معادل بودجه جاري دانشگاه بوده است.

وي با بيان اين كه بودجه سال جاري دانشگاه صنعتي شريف 24 ميليارد برآورد شده است، افزود: بودجه دانشگاه صنعتي شريف در سال جاري 24 ميليارد تومان برآورد شده است كه اين رقم در مقايسه با سال گذشته رشد 58 درصدي داشته است.

رئيس دانشگاه صنعتي شريف اضافه كرد: با توجه به اينكه دوره هاي آموزشي مشترك با صنايع و دوره هاي مشترك آموزشي با خارج از كشور در سطح كارشناسي تعطيل شده و شهريه دوره هاي شبانه نيز كاهش پيدا كرده است درآمد دانشگاه در بخش آموزش كم شده و بايد تلاش خود را بيشتر صرف انعقاد قرارداد در بخش پژوهش كند. 

سهراب پور اظهار داشت: دانشگاه صنعتي شريف در حال حاضر با وزارت صنايع، سازمان بهينه سازي، وزارت نفت، وزارت نيرو، ارتش و سازمان مديريت و برنامه ريزي پروژه هاي مشترك پژوهشي دارد.

وي با اشاره به دوره هاي جديد آموزشي در سال جاري ادامه داد: دانشگاه صنعتي شريف در سال جاري دكتري اقتصاد را راه اندازي و دوره سياست گذاري علم و فناوري را با همكاري كشور انگلستان در مقطع دكتري با پذيرش 5 دانشجو و دومين دوره دكتري نانو نيز با پذيرش 15 دانشجو برگزار مي كند.