اين نويسنده درگفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : به عقيده من ، عمده عملكرد اين گروه ها به اين ترتيب است كه با نا ديده گرفتن و مسدود گذاشتن آثاري كه خارج از دايره دوستان خودشان است ، نوعي دلسردي و ياس را پديد مي آورند .
سيد علي كاشفي خوانساري ياد آور شد : متاسفانه آثار قوي نويسندگان نخبه و مسلمان مسكوت مي ماند و ناديده گرفته مي شود ، در حالي كه بسياري از آثار برجسته ما در سالهاي اخير توسط همين نسل جوان و انقلابي پديد آمده است .
وي تصريح كرد : اين گروه ها و جريانها بايد مخاطب مردمي را نشانه بگيرند و به جاي اينكه سعي در اثبات خود و جريانهاي روشنفكري و تريبون هاي خود داشته باشند ، خود را به مردم اثبات كنند كه قطعا به اين شكل موفق تر خواهند بود.
اين پژوهشگر ادبي ادامه داد : در سالهاي قبل و بعد از انقلاب ، به خصوص قبل از انقلاب در حوزه ادبيات كودك چنين فضاي بسته اي ديده مي شد و كساني مانند استاد مهدي آذر يزدي و استاد محمود حكيمي هيچ گاه مورد استقبال قرار نمي گرفتند ، درحالي كه يك نويسنده با دو اثر مورد استقبال و معرفي قرار مي گرفت ، اما اين نويسندگان به دليل مذهبي بودنشان مورد بي توجهي قرار نمي گرفتند.
كاشفي خوانساري خاطرنشان كرد: شرايط اجتماعي جامعه نه تنها در مباحث ادبي ، بلكه اقتصادي و اجتماعي و... فقط به تهران ختم مي شود و شهرستانها ، آن طور كه بايد و شايد نمي توانند بروز كنند ، در حالي كه هميشه استثناهايي وجود دارد به طوري كه بسياري از جريانهاي معاصر ادبي از شهرستانها آغاز شده است .