مباني اخلاق اجتماعي برگرفته از قوانين حاكم بر جامعه است بنابراين محدوديتها نيز از اين اصول نشأت مي گيرند، تبعيت از قوانين و اصول اخلاقي سلامت جامعه را تضمين خواهد كرد .

غلامرضا ميرزايي عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر اخلاقي را اخلاق اجتماعي توصيف كرد كه معاشرتهاي عمومي را با محور قرار دادن سعه صدر تحمل و بتواند اخلاقي را كه متناسب با منافع و پذيرشهاي جامعه است، ارائه دهد.

ميرزايي با تأكيد بر اينكه در اخلاق اجتماعي محدوديتها از اصول اساسي و قوانين آن جامعه پيروي مي كند، يادآور شد: بهتر است براي تأثيرگذاري بيشتر از نقطه نظرات صاحبنظران نيز در وضع قوانين اجتماعي و اخلاقي استفاده كرد تا تأثيرات بهتر و بيشتري ايجاد شود .

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي ايجاد فرصتهاي اجتماعي براي همگان را مهم عنوان كرد و ياد آور شد: در اجتماع بايد فرصتهايي ايجاد شود كه فرد در معاشرت و مسائل عمومي جامعه رعايت حال همه را كرده و حد و مرزهايي را نيز براي همه  مشخص كند.

وي ايجاد فرصت را اينگونه عنوان كرد كه در مباحث اجتماعي بايد فرصتي ايجاد شود كه همه فرصت اظهار نظر و امكان بيان مطالب و نقطه نظرات خود را داشته باشند.

غلامرضا ميرزائي با بيان اينكه وجود اخلاق نيكوكارانه و خدمت به ديگران تأثير مثبتي بر افراد دارد، گفت: اين تأثير ماندگار بوده و اگر اخلاق اجتماعي به سوي مسائل مثبت سوق يابد زمينه پذيرش ديگران و ارائه فرصت به سايرين نيز فراهم خواهد شد .