به گزارش خبرگزاري"مهر"، به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، در اين توافق نامه كه به امضاي دكتر "جعفر ميلي منفرد" معاون فناوري وزارت علوم و دكتر "راما مورتي" معاون وزير علوم و فناوري هند رسيد، طرفين بر همكاري دو كشور در زمينه هاي فناوري اطلاعات و ارتباطات، زيست فناوري، انرژي، تحقيقات دارويي، مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري و توسعه پايدار به توافق رسيدند .
برگزاري نمايشگاهي از شركتهاي فناوري اطلاعات هند به همراه سمينار و كارگاه آموزشي در ايران و همچنين برگزاري نمايشگاه مشترك بيوتكنولوژي از ديگر موضوعات مورد توافق طرفين بود .
بر اساس اين سند، مقرر شد دو طرف امكانات تاسيس دفتر مشترك فناوري اطلاعات را در كشورهاي خود بررسي كرده و بر مبناي نيازمندي ها و توان طرفين، برنامه ريزي در خصوص همكاري هاي مشترك به عمل آورند .
تلاش براي راه اندازي يك وب سايت مشترك و تشكيل دوره مديريت و سياست گذاري علوم و فناوري و انتقال تجربيات هند در اين زمينه ها، از ديگر موارد برنامه همكاري بين دو كشور است .
شايان ذكر است، هيات هندي كه روز 5 آبان ماه به منظور اجرايي كردن توافقات قبلي دو كشور به ايران سفر كرده بودند، در طي اقامت سه روزه خود در تهران با وزير علوم، تحقيقات و فناوري ديدار و گفت گو و از برخي مراكز تحقيقاتي كشور بازديد كردند .
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۸۲ - ۱۸:۴۶
سند اجرايي همكاري هاي علمي و فناوري ايران و هند براي يك دوره دو ساله به امضا رسيد .