به گزارش خبرگزاري"مهر"، در اين بيانيه آمده است:
در روزهاي اخير، نامه اي با عنوان مدرسان اقتصاد در برخي دانشگاهها به رئيس جمهور درباره سياست هاي اقتصادي دولت، در برخي جرايد و محافل اقتصادي انعكاس داشته است. صرفنظر از آمارها و استدلال هاي غلط، متناقض و بي پايه و اساس در اغلب قسمت هاي اين نامه كه آن را فاقد ارزش كارشناسي كرده است، تذكر چند نكته درباره آن ضروري به نظر مي رسد:
1- لحن و استدلال هاي متناقض اين نامه و اسامي برخي از امضاء كنندگان آن، انتشار اين نامه را بيشتر به يك مانور سياسي شبيه كرده است تا هشدار كارشناسي.
تحليل اقتصاد ايران در اواخر دهه 70 و اوايل دهه 80 چنين بود كه تدوين بخشي از سياست هاي اقتصادي در كشور، به دست عده اي از امضاء كنندگان نامه فوق الذكر بيفتد. جالب آن كه ضعف مفرط علمي و كارشناسي اين عده به حدي بود كه حتي رئيس جمهور سابق هم آنها را در تيم اقتصادي ضعيف دولت خود تحمل نكرد. حال جاي تعجب است كساني كه فرصت هاي بسياري از اقتصاد ايران را بر باد دادند و در برابر سياست هاي متناقض اقتصادي، رانت خواري هاي گسترده، عقد قراردادهاي ضد ملي فاجعه باري نظير كرسنت، تاو و ترك سل مسئول هستند، امروز به جاي پاسخگويي در برابر محافل كارشناسي و افكار عمومي، حربه فرار به جلو را برگزيده اند.
2- انتقاد سازنده ، هشدار نسبت به اشتباهات احتمالي همه قوا، نه تنها كاري بسيار ضروري، بلكه تكليفي ملي و شرعي براي همه محافل كارشناسي است، اما عقده گشايي با انتقادهايي كور، جعل آمار و ارايه دلايل بي اساس با عنوان هشدار كارشناسي و از طرف هيات علمي يك دانشگاه، آن هم از دولتي كه تنها چند ماه متصدي قوه مجريه شده و ميراث دار يك اقتصاد پر عيب و نقض و انبوهي از كارهاي نادرست يا نيمه كاره است، نه تنها غير منصفانه به نظر مي رسد، بلكه اعتبار علمي دانشكده هاي اقتصاد كشورمان و هزينه كردن از اعتبار دانشگاههاي كشور براي بازيهاي سخيف سياسي، مايه تاسف و تالم است.
كميته اقتصادي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در اين بيانيه ضمن محكوم كردن صرف اعتبار محافل دانشگاهي براي سياست بازي هاي سخيف و انتقام گيري هاي سياسي، از محافل كارشناسي و علمي كشور دعوت كرده است انتقادهاي سازنده خود را براي اصلاح و تقويت جنبه كارشناسي سياست هاي اقتصادي دولت ابراز نمايند.
در پايان اين بيانيه تصريح شده است: تفاوت هاي انتقاد صادقانه، با سياست بازي هاي سخيف نزد اهل نظر كاملا روشن است.