حجت الاسلام احمد احمدي عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تأكيد بر ضرورت تبليغ دين، رسالت پيامبران را نيز فعاليت در اين زمينه اعلام كرد و افزود: وقتي ديني از سوي خداوند قادر متعال نازل شده، نياز به تبليغ و گسترش دارد .
وي با تأكيد بر اينكه شيوه تبليغ از اهميت ويژه اي برخوردار است، گفت: شك نيست براي برخي ضعفهايي كه وجود دارد مي بايست شيوه تبليغ را مورد بررسي دقيق قرار داده و با بكارگيري و دقت نظر در جنبه هاي مختلف، با تبليغات ديني مؤثر و ارزشمند در اين حوزه فعاليت كرد .
حجت الاسلام احمدي مخاطب شناسي را در اين زمينه بسيار تعيين كننده اعلام كرد و گفت: شك نيست كه هر مخاطبي زبان مخصوص به خود را دارد، بنابراين براي تبليغات تأثيرگذار بايد با زبان مخاطب به خوبي آشنا بوده و متناسب با آن فعاليت تبليغي داشت .
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تأكيد بر اينكه داشتن آن زبان تأثيرگذار مستلزم شناخت مخاطب است، گفت: وقتي قرار است از طريق منبر و سخنراني موضوعات ديني مطرح شوند، سخنران بايد با مخاطبان جلسه آشنا بوده و با توجه به آگاهيهاي عمومي صحبت داشته باشد، چرا كه تنها در اين صورت سخنران مي توان توجه مخاطب را جلب و بر وي تأثير داشته باشد .
وي با اشاره به اينكه اغلب سخنرانيها تخصصي است و مخاطبان عادي كمتر مي توانند از اين سخنرانها بهره مند شوند، تصريح كرد: سخنرانهاي مذهبي و ديني بايد براي جلب توجه مخاطبان و تأثيرگذاري لازم، از مستمعين شناخت كافي داشته و در سطح آنها سخن بگويند .
دكتر احمدي گفت: كمتر كسي مي تواند به گونه اي سخن بگويد كه براي همگان قابل درك باشد، مرحوم فلسفي تنها كسي بود كه وقتي صحبت مي كرد عوام و خواص آن را درك مي كردند، ولي بقيه سخنرانها بايد با آگاهي از معلومات مخاطبان سخن بگويند .
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تأكيد بر اينكه منابر و جلسات سخنراني بسترهاي مناسبي براي تبليغات ديني هستند، يادآور شد: روانشناسي مخاطبان نيز از ديگر عواملي است كه تأثير تبليغات و مطالب ديني را بيشتر مي كند .