به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، محمد رضا باهنر در حاشيه برگزاري هفتمين كنگره سراسري جامعه اسلامي مهندسين كه صبح امروز در حسينيه الزهراء در مجتمع امام خميني تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران درخصوص حضور جامعه اسلامي مهندسين در انتخابات مجلس خبرگان رهبري، اظهار داشت: جامعه اسلامي مهندسين تلاش مي كند با ساير همفكران و همراهان خود اعم از حقيقي و حقوقي به طور هماهنگ در انتخابات شركت كند، لذا يكي از لازمه هاي ايجاد هماهنگي اين است كه تشكل ها به دنبال كار انفرادي نروند.
وي در مورد تشكيل حزب هاي متعدد در كشور گفت: هر چه حزب هاي كوچك در كشور تشكيل شوند، باعث افتخارماست و ما از آنان حمايت مي كنيم. چرا كه نظام جمهوري اسلامي براي تكميل خود نيازمند چند حزب قدرتمند، صاحب فكر، انديشه و تشكيلات قوي در چارچوب نظام است.
دبيركل جامعه اسلامي مهندسين در ادامه با اشاره به اينكه آنقدر فعاليتهاي حزبي در كشورمان كم است، تصريح كرد: لازم نيست در انجام فعاليتهاي حزبي تشكيلاتي جايگزين تشكيلات ديگري شود و جبهه پيروان خط امام و رهبري هم در يك حركت جديد اساسنامه اش را به ثبت رسانده است و بدين وسيله انسجامي را در اقدامات خود به وجود خواهد آورد .
باهنر تصريح كرد: از اين رو قرار نيست جبهه پيروان خط امام و رهبري جاي شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب را بگيرد و هر كدام مي توانند فعاليتهاي خود را داشته باشند.
محمدرضا باهنر با تاكيد بر اينكه تلاش ما بر هماهنگي كليه اصولگرايان متمركز است، اظهار داشت: اين موضوعي كه هر نامي را بر اين هماهنگي بگذاريم، زياد مهم نيست ، بلكه مهم اصل هماهنگي و همراهي گروههاست.
وي با اشاره به اينكه شركت در انتخابات مجلس خبرگان نيازمند انجام پاره اي فعاليتهاي تشكيلاتي و سياسي است، گفت: به دليل اينكه در اتنخابات خبرگان رقابت به آن اندازه شديد نيست و معمولا شاهد اجماع در بين نيروهاي فعال سياسي شركت كننده در اين انتخابات هستيم، ائتلاف در بين گروهها شكل مي گيرد و رقابت آنچناني به مانند انتخابات مجلس و يا رياست جمهوري در بين گروههاي سياسي متفاوت شكل نمي گيرد.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين تاكيد كرد: جامعتين به دليل داشتن كاركردي تخصصي براي معرفي كانديداي مجلس خبرگان صاحب صلاحيت تر از سايرتشكلها مي باشد، البته اين بدين معنا نيست كه ساير تشكلها و احزاب در اين قضيه وارد نمي شوند و كانديدايي را معرفي نمي كنند.
محمدرضا باهنر در پاسخ به سوالي مبني براينكه منظور حداد عادل در سخنراني امروزش در مورد اينكه گروهي در كشورمان كه در صدد كنارگذاشتن اسلام هستند، كدام گروه است، گفت: نظرات گروههاي سياسي ما از ابتداي انقلاب در مورد زمينه ميزان حضور دين در حكومت با يكديگر متفاوت بوده است و برخي معتقد بودند افراد مسلمان بايد سردمداران حكومت باشند و عده اي ديگر نيز مي گفتند نظام ما بايد مبتني بر اسلام باشد و صرفا مسلمان بودن مسئولين كفايت نمي كند و گاهي اوقات نيز شاهد نگرشهاي ليبرال مآبانه بوديم كه اين عده معتقدند حضور دين در حاكميت مضر است و در سالهاي اخير شاهد اين نظر هستيم كه هزينه حكومت ديني در عرصه نظام بين المللي بالاست و بر اين مبنا گروهي خواهان اين بودند كه بهتر است حكومت در عرصه بين المللي بر دين خود تاكيد نكند در حاليكه ما پشتوانه نظام جمهوري اسلامي ، انقلاب و نهضت حضرت امام خميني (ره) را خط كامل ديانت و سياست مي دانيم.
وي همچنين درپاسخ به اين سوال كه آيا منظور از اين گروه اصلاح طلبان است، تصريح كرد: برطبق فرمايشات مقام معظم رهبري ما اصولگراي اصلاح طلب و يا اصلاح طلبان اصولگرا بسيار داريم، ولي اصلاح طلباني كه اصلاحات را ساختار شكنانه مي بينند اين همان بحثي است كه در طول 8 سال گذشته با اين افراد دعوا داشته و با ز هم داريم و اما كساني كه به دنبال اصلاح طلبي ساختار شكن هستند طبيعتا با نظام جمهوري اسلامي درگير هستند.
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين در پايان گفت : بحث ما حزب گرائي يا نفي حزب گرائي نيست بلكه چنانچه افرادي صاحب فكر و انديشه در احزاب با تشكيلات منسجم و داراي برنامه هاي استراتژيك حضور داشته باشند، مي توانند در اداره نهادهاي انتخاباتي نظام نقش مهمي داشته باشند و تشكيلات مي توانند به حكومت كمك بسياري كنند.