سيد حسين نقوي در گفتگو با خبرنگاراجتماعي خبرگزاري مهر ، از سيستم درون سازماني " بكفا " ؛ شامل اطلاعات مربوط به معلمان ، تمامي احكام استخدامي ، اعداد و ارقام موجود در آن و... به عنوان تنها بانك اطلاعات موجود معلمان نام برد و تاكيد كرد: به روز نبودن اطلاعات از ضعف هاي بزرگ آن محسوب مي شود.
وي ادامه داد: دگرگوني ، مدرنيزه ، اتوماسيون و مكانيزاسيون شدن اين بانك اطلاعات ، يكي از برنامه هاي مهم در دست اجراي آموزش و پرورش به شمار مي رود.
مديركل دفتر آموزش و ارتقاء مهارت هاي حرفه اي و تربيت معلم ، با اشاره به فضاي جهاني شدن ، پيشرفت هاي انفورماتيك و... كه به مديريت پديده هاي سياسي ، اجتماعي ، اقتصادي جامعه امروزي مي پردازد ، گفت: آموزش و پرورش نيز به عنوان گسترده ترين نهاد كشوري موظف به وصل شدن به چنين سيستمي است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي مهر ، بانك جامع اطلاعات معلمان شامل آن دسته از اطلاعات به روز است كه درباره تمامي اطلاعات معلمان از جمله مشخصات فردي ، ميزان تحصيلات ، انواع تاليفات و تحقيقات ، گواهينامه هاي مختلف فرهنگيان از جمله گواهي آموزش خدمت در مدارس خارج از كشور و... است.
وجود چنين بانك جامعي موجب مي شود تا هر يك از فرهنگيان در انجام امور مختلف صنفي و غير صنفي خود كه نيازمند در دست داشتن چنين مدارك و سوابقي است ، دچار سردرگمي و اتلاف وقت هاي طولاني مدت نگردند و هر سازمان مرتبط بتواند به سادگي و با در دست داشتن اين گونه اطلاعات ، كار فرهنگيان را ظرف زماني اندك حل و فصل نمايد.