اين شاعرمعاصر در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : يكي از نمونه هاي بارز ادبيات ملي ، شاهنامه حكيم ابوالقاسم فردوسي است ، اين اثر هنري بديع و گرانسنگ سالهاي متمادي بر تارك ادبيات جهان مي درخشد و تاريخ ادبيات ايران از اين تاريخ داستاني كه شامل قصه هاي ملي ايران زمين است به خود مي بالد .
رضا عبداللهي ياد آورشد : فردوسي عمرگرانبهاي خود را وقف افتخارات قومي نمود و از زبان توانمند قلم خود ، سخن از مقام و منزلت ايران و ميهن پرستي راند تا شاهان و پهلوانان اساطيري را در قالب نظم درآورد .
وي تصريح كرد : تاريخ ادبيات ايران باوردارد كه فردوسي شاعرملل است نه فرد ، اينك شاعري با اين خصوصيات ويژه كه درشريانش خون حماسه ملي و در ميهن پرستي استوار است صرفا از آن يك كشور نيست ، بلكه متعلق به تمام جهانيان است .
اين شاعر ادامه داد : ادبيات ملي مي تواند شخصيت ها و اسطوره هاي ميهني را سينه به سينه ، نسل به نسل و سرزمين به سرزمين منتقل نمايد .
عبداللهي در پايان خاطرنشان كرد : تقويت ادبيات ملي بايد توسط نهاد ها و ارگانهاي فرهنگي ما جدي گرفته شود ، مي توان نهادي جداگانه تحت عنوان بنياد ادبيات ملي تاسيس كرد و دراين زمينه از چهره هاي مجرب و متعهد به ادبيات كمك گرفت .