به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي Thewbalchannel،در اين تحليل همچنين آمده است: بوش با كشف ديپلماسي، با سياست فاجعه بار حمله نظامي پيشگيرانه خود خداحافظي مي كند و اين زماني رخ مي دهد كه چهار سال از جنگ عراق كه پاياني براي آن نيز ديده نمي شود، حزب بوش را تضعيف كرده است.
"هلن توماس" روزنامه نگار كهنه كار كاخ سفيد در اين تحليل مي نويسد: بوش چند گزينه در برخورد با ايران و كره شمالي پيدا كرده است، نيروهاي آمريكايي درعراق و افغانستان پراكنده شدند و رئيس جمهور اكنون مي داند كه تنها ابرقدرت جهان ديگر نمي تواند به تنهايي عمل كند، اما بوش بايد گفته اي را از "دوايت آيزنهاور" -رئيس جمهور اسبق آمريكا- به خاطر داشته باشد، كه مي گفت : من به همه جا مي روم و هر زماني در تعقيب صلح هستم".
هلن توماس كه از مخالفين سرسخت حمله آمريكا به عراق است مي نويسد: اينكه آمريكا به همراه اروپا درصدد گفتگوي مستقيم با ايران است،خبرخوبي است،اما خبر بد اينكه تهران گفته است كه در مقابل امتيازات اقتصادي، از حق خود در زمينه صنعت هسته اي دست برنخواهد داشت.
به گزارش "مهر" وي كه حمله آمريكا به عراق را براي حمايت از اسرائيل مي داند،با اشاره به طفره رفتن بوش از گفتگوهاي مستقيم با كره شمالي ياد آور مي شود كه رئيس جمهور آمريكا بايد شيوه اسلاف خود را در پيش گيرد كه آيزنهاور باب گفتگو با شوروي را بازكرد و جان اف كندي - ديگر رئيس جمهور پيشين آمريكا- نيز در بحران موشكي كوبا كنار كشيد و با نيكيتا خورشچف رهبر شوروي گفتگو كرد.
بنابراين هلن مي نويسد: ما بايد غزل خداحافظي سياست يك جانبه گرايي رئيس جمهور را در رابطه با استفاده از زور بخوانيم، استراتژي كه اولين بار در ژوئن سال 2002 اعلام شد.
اين روزنامه نگار كاخ سفيد اميدوار است كه بوش درسهايي را از عراق گرفته باشد و با كره شمالي نيز به گفتگو بپردازد و از طريق ديپلماتيك اين مشكل را حل كند و در اين راه در صدد برآيد تا با كمك چين به اين مهم دست يابد.