همايش يك ماهه "بررسي مطالعات فلسفي و ديني" به منظور بررسي تفكر درباره خداوند با تأكيد بر اديان ابراهيمي در تركيه برگزار مي شود .

به گزارش خبرگزاري مهر، اين همايش يك ماهه كه از اول جولاي كار خود را آغاز كرده و آخر جولاي(8 مرداد) به پايان مي رسد، نخستين برنامه چهار هفته اي است كه به بررسي فلسفي و ديني تفكر درباره خداوند مي پردازد.

در اين همايش ماهيت تفكر درباره دين با تأكيد بر اديان ابراهيمي اسلام، يهوديت و مسيحيت مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.

ميهمانان و استادان شركت كننده در اين هماش كه از سه دين اسلام، يهود و مسيحيت هستند در زمانهاي شرعي خود در كليسا و كنيسه و مسلمانان در مسجد سليمانيه عبادت مي كنند.

از آنجا كه منطقه اروپايي استانبول در طول تاريخ سه هزار ساله خود محل تلاقي اديان و تمدنهاي مختلف بوده، براي اين همايش انتخاب شده است.