اهواز - معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز در انجام ماموریت های منطقه ای خود به خوبی عمل کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی صدیقی پیش از ظهر امروز دوشنبه در آئین شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: ما برای دانشگاه سراسری سه ماموریت ملی، منطقه ای و بین المللی داریم و یکی از دانشگاه های موفق در ماموریت های ملی و منطقه ای، دانشگاه شهید چمران اهواز بود.  

وی افزود: این موفقیت ها با تلاش های پی در پی و مداوم همه اساتید، دانشگاهیان و دانشجویان و روسا و دست اندرکاران دانشگاه شهید چمران اهواز از ابتدا تا انتها به دست آمد.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه انتظار داریم که دانشگاه شهید چمران اهواز در بین ۱۰ دانشگاه اول کشور قرار بگیرد، گفت: بابت حضور نیافتن وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دلیل کسالت عذرخواهی می کنم. وزیر علوم از تمامی دانشگاهیان عذرخواهی کرده و وعده داد تا در اولین فرصت در جمع شما حضور پیدا کند.

صدیقی همچنین با اشاره به نقش تاثیرگذار دانشگاه شهید چمران اهواز در دوران دفاع مقدس و پشتیبانی از رزمندگان اسلام بیان کرد: حضور دانشگاه شهید چمران اهواز در دوران دفاع مقدس یکی از افتخارات دانشگاه شهید چمران اهواز است و باید به آن افتخار کرد.

همچنین مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران  نیز در این مراسم اظهار کرد: شهید چمران یکی از نخبه ها و نمونه های کشور بود که به تعداد انگشتان دست در زمان خودش، چنین چهره ای داشتیم.

وی افزود:  هشت سال در مقابل اسرائیل و مخالفان لبنانی مبارزه کرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی ۱۰ روز بعد از آن به وطن بازگشت و در خدمت وطن قرار گرفت و در جنگ تحمیلی هم نقش ویژه ای داشت. شهید چمران تنها دانشمند فیزیک نبود بلکه یک سیاستمدار کامل، مدیر دقیق، فرمانده شجاع، هنرمند بزرگ و عارف وارسته بود.

چمران صحبت های خود را با دل نوشته ای از شهید چمران تحت عنوان «خدایا، خدایا به هرکه دل بستم تو دلم را شکستی عشق هر کس را که به دل گرفتم تو او را از من گرفتی هرکجا خواستم دل مضطرب و دردمندم را آرامش دهم تو یکباره همه را بر هم زدی و در میان طوفان های وحشت زای حوادث رهایم نمودی تا هیچ آرزویی در دل نپروم و به هیچ چیزی امید نداشته باشم.» به پایان رساند.

اولین رئیس دانشگاه بعد از انقلاب

منوچهر دوایی اولین رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز پس از انقلاب نیز در این آیین اظهار کرد: دانشگاه جندی شاپور افتخار تاریخی ما و اولین مرکز فکر و پژوهش و آموزش در سطح جهان بوده است.

وی افزود: یک محقق آلمانی ثابت کرده که جندی شاپور اولین مرکز آکادمیک جهان است. یکی از مراکز مهم تقویت انقلاب باشکوه دانشگاه شهید چمران است و اولین سرپرست و رئیس دانشگاه جندی شاپور بودم و آخرین کسی که دانشگاه جامع را در یک مرکزیت سرپرستی کردم.

به گزارش خبرنگار مهر، در این آئین از ۱۲ نفر از روسای سابق دانشگاه های شهید چمران اهواز تجلیل شد. بانک ملی ایران نیز ۲۵ عدد کارت هدیه ۱۰ میلیون ریالی به این مناسبت در اختیار مدیران دانشگاه چمران اهواز قرار داده تا طی برگزاری قرعه کشی به کارکنان فعلی آن اهدا شود.

اجرای گروه مارش و پخش چندین کلیپ نیز از جمله برنامه های جانبی این آیین بودند.