به گزارش خبرنگار مهر، سید ابراهیم علوی ظهرسه شنبه در نشست خبری افزود: در حال حاضر خراسان شمالی در بخش آب و فاضلاب شهری نسبت به شاخص کشوری عقب ماندگی هایی دارد که باید با اقدامات موثر برای جبران این عقب ماندگی ها انجام شود.
وی با اشاره به اهم اقدامات صورت گرفته در این شرکت گفت: آبرسانی به کلیه مسکنهای مهر، برون سپاری فعالیتها به منظور کاهش نیروی انسانی، ایجاد تاسیسات، پایش آنلاین کیفی آب به صورت لحظهای، واگذاری راهبری شهرهای جدید به پیمانکاران، استفاده از انرژیهای نو به منظور حفظ محیط زیست و کاهش هزینهها و... از جمله مهمترین اقدامات است.
علوی اظهار کرد: در بحث برون سپاری هم اکنون ۱۱ شهر برای ارائه خدمات فعالیتهای آب و فاضلاب شهری این استان به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی همچنین از ارائه خدمات الکترونیک به بیش از ۹۰ درصد مشترکین خبر داد.
علوی اضافه کرد: همچنین با تخصیص ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار وبا استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تصفیه خانه شهرستان شیروان طی دو سال آینده به بهره برداری میرسد.
وی در خصوص حوزه آب بدون درآمد در استان توضیحاتی داد و گفت: در ابتدای تشکیل استان، آب بدون درآمد ۳۴.۵ درصد بوده است که تا پایان سال گذشته به ۲۳.۱۹ درصد رسیده است.
علوی تاکید کرد: با برنامه ریزیها و تدوین برنامههای مناسب در خصوص کاهش هدررفت آب این میزان به ۱۵ درصد خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی از کاهش سه درصدی مصرف آب در بخش خانگی طی سال جاری خبر داد و گفت: خوشبختانه فرهنگ کاهش مصرف آب بین شهروندان به خوبی ترویج شده به طوری که طی شش ماه امسال به طور متوسط ۱۳ متر کعب آب در استان مصرف شده است.
وی اضافه کرد : همچنین خراسان شمالی دارای ۴۰ درصد شبکه فرسوده آب شهری است که با تخصیص اعتبار، نیاز به اصلاح دارد.