بر اساس حکم دادگاه شهرستان شادگان متخلفین شکار و صید، به دستور قاضی دادگاه جزایی به پاکسازی تالاب شادگان به مدت ۲۰ ساعت محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمدحسن فقیه رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شادگان با بیان این مطلب گفت: در این حکم به استناد آیین نامه اجرایی ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی این متخلفین بدلیل جرم ارتکابی و به منظور تنویر و ترویج فرهنگ زیست محیطی و جلوه کردن اهمیت زیست محیطی تالاب ها و البته با رضایت کامل افراد مذکور خدمات رایگان به مدت ۲۰ ساعت و با نظارت اداره محیط زیست شادگان با پاکسازی تالاب شادگان منطقه صراخیه اجرا شد.

رئیس اداره محیط زیست شادگان افزود: به کارگیری این آیین نامه می تواند حداقل افراد را به اهمیت حفظ طبیعت و محیط زیست متنبه کند و از غنیمت گرفتن جرایم مالی که بیشتر متخلفین توانایی پرداخت جرایم را داشته ولی باز به جرم شکار یا صید و تخریب می پردازند تاثیر گذار باشد.

وی در ادامه گفت: پیشتر این حکم برای ۴ متخلف دیگر در حوزه استحفاظی شهرستان شادگان نیز اجرا شد.