شهرام گيل آبادي، مدير راديو جوان، در گفتگو با خبرگزاري "مهر" درباره برنامه "ساعت 25" كه هر روز با يك موضوع روي آنتن اين راديو مي رود گفت: "طرح برنامه حدود پنج ماه با حضور كارشناسان حوزه هاي روانشناسي اجتماعي، جامعه شناسي و چندبار در حلقه ايده بررسي و بنا شد برنامه اي چالشي براي جوانان تهيه و از زواياي متفاوت به مباحث فرهنگي، سياسي و اجتماعي نگاه كنيم و موضع موافق و مخالف نگيريم و با دعوت از مسئولان مباحث را چالشي طرح كنيم."
وي در ادامه افزود: "در مجموع ما سه پارامتر را در اين برنامه در نظر داشتيم. اول اينكه چشم سوم جامعه باشيم، يعني با نظارت كامل بر مباحث جوانان و جامعه فعاليت كنيم. دوم اينكه نكاتي را به گوش مردم برسانيم كه با شنيدن آن تلنگري به شنونده زده شود و سوم اينكه نظر مخاطبان جوان را در سياستگذاري ها دخيل كنيم و جوانان بدانند آنها هم مي توانند در تصميم گيري ها دخيل باشند و نظرات خود را به گوش مسئولان برسانند."
مدير راديو جوان ادامه داد: "برنامه "ساعت 25" كه هفته اول روي آنتن راديو جوان رفت، با واكنش هاي متفاوت مسئولان و مردم رو به رو شد. هفته گذشته در كنار مباحث متفاوتي چون مزاحمت هاي خياباني يك سئوال اساسي هم طرح كرديم و آن اينكه با توجه به داشتن دهها ميليون جوان آيا الگوي فرهنگي بر اساس ايده هاي ايراني و اسلامي طراحي شده يا نه؟ ما مكاتبات زيادي هم براي ارائه نظر با شوراي عالي انقلاب فرهنگي و سازمان ملي جوانان داشتيم تا با يك برنامه ريزي مناسب فضا را باز كنيم."
وي درباره نقش بيدارسازي رسانه در ميان آحاد مردم افزود: "در اين باره مقام معظم رهبري فرمودند رسانه صدا و سيما بايد توجه به خواست مردم داشته باشد و تعامل ميان سياستگذاران و مردم را برقرار كند. ما نيز در راديو جوان سعي كرديم بر اساس شعاري كه براي اين شبكه انتخاب شده و آن هم "همنفسي با جوان ايراني" است، موضوعاتي را مطرح كنيم كه مورد قبول جوانان باشد و آنها را در تصميم گيري ها دخيل كنيم."
گيل آبادي به اشاره به نام برنامه گفت: "علت انتخاب "ساعت 25" براي اين بود كه ساعتي فارغ از 24 ساعت را انتخاب كرده باشيم. در واقع ساعت فيزيكي مد نظر ما نيست، چرا كه بحث هايي در اين برنامه مطرح مي شود كه فارغ از فضاي معمول است تا مورد رضايت شنوندگان قرار بگيرد. ما در اين برنامه مشكلات آتي و دغدغه هاي جوانان را متناسب با موضوعات مطرح مي كنيم."
وي درباره بحث مزاحمت هاي خياباني كه دوشنبه گذشته پخش شد و بحث هايي درباره ورود به حريم خصوصي افراد را پديد آورد، گفت: "از قبل تمام مسائل حقوقي اين برنامه در حلقه انديشه بررسي شده بود تا خلاف مقررات عمل نكنيم. بنابراين قبل از شروع برنامه كارشناسان متبحري نظرات خود را درباره مباحث ارائه كردند. در واقع دامن زدن به اين مساله از اشتباه يكي از خبرگزاري ها شروع شد كه در خبر خود اعلام كردند زير 18 ساله ها نبايد برنامه را بشنوند، در حالي كه راديو جوان سراسري است و اين مساله براي ترغيب جوانان عنوان شده بود، نه اينكه آنها نشنوند."
وي در ادامه افزود: "ما در اين برنامه با جايگاه حقيقي افراد رو به رو نيستيم، بلكه با جايگاه حقوقي سازمان خود را مواجه مي بينيم، به همين خاطر تلاش ما اين است كه نقطه نظرات جوانان را براي تصميم سازي در اين برنامه مورد طرح قرار گيرد. ما مي دانيم چه كار مي كنيم و اهداف برنامه كور نيست. ما بايد وارد اين راه مي شديم تا فضاي جديدي را براي جوانان ترسيم و حلقه مفقوده ارتباط جوان ايراني با مسئولان را پيدا كنيم."
مدير راديو جوان در پايان خاطرنشان كرد: "قصد داريم به زودي تحرك بيشتر و ويژه اي به برنامه هاي شبانه راديو جوان بدهيم كه از ساعت 21 تا 23:30 پخش مي شود تا شنوندگان زنده بودن اين برنامه ها را حس كنند."
موضوع برنامه دوشنبه هفته گذشته برنامه "ساعت 25" مزاحمتهاي خياباني بود. يكي از بخشهاي اين برنامه مكالمه خبرنگار راديو جوان با پسري بود كه به صورت مخفيانه ضبط شده بود، اين خبرنگار براي ضبط اين مكالمه به عنوان يك دختر سوار خودرو 206 نقره اي رنگ شده و گفتگوي خود را با صاحب خودرو به صورت مخفيانه ضبط كرده بود.
همتي نماينده مردم ايلام و عضو كميسيون اجتماعي مجلس ميهمان حضوري اين برنامه بود و سردار طلايي فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ و آرينمنش نماينده مردم مشهد و نائب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس به صورت تلفني اين برنامه را همراهي ميكردند.