به گزارش خبرگزاری مهر، همایش «هنر معاصر ایران و جهانی شدن» که موضوع هنر معاصر ایران را مورد بررسی قرار میدهد با سخنرانی محمد ابراهیم جعفری از ساعت ۱۵ روز سهشنبه ۴ اسفندماه در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز خواهد شد.
در ادامه این همایش محمدرضا مریدی دبیر همایش با موضوع «مفهوم زمان و مکان در هنر معاصر» به سخنرانی خواهد پرداخت. همچنین سخنرانیهای بهرام کلهرنیا با عنوان «هنر ایران در افقهای دگرگونی» و زروان روحبخشان درباره «رسانههای جدید و جهانی شدن هنر معاصر ایران» در بخش اول این همایش برگزار میشود.
نشست «چه آثاری معاصر هستند؟» با حضور بهروز دارش، اصغر کفشچیان مقدم و جمشید حقیقتشناس از دیگر برنامههای پنل اول همایش «هنر معاصر ایران و جهانی شدن» است و پایان بخش این پنل به نمایش فیلم «مزرعه گیبس: پروژهای غیر معمول در مجسمههای محیطی» اختصاص دارد.
سر آغاز بخش دوم از پنل همایش «هنر معاصر ایران و جهانی شدن» به بررسی «ریشههای بومی و رویکردهای جهانی در خوشنویسی نوگرا: مطالعه تجربه ایران، ترکیه، مصر، تونس، الجزایر» توسط ولی اله کاووسی اختصاص دارد. نشست «هنر معاصر ایران، بازارهای جهانی و الزامات حقوقی» حمید رضا ششجوانی و «انجمنهای بینالمللی و تشکلهای جهانی هنر و مساله عضویت ایران» از سوی هادی راستمنش دیگر سخنرانیهای پنل دوم این همایش هستند.
نشست «معاصریت در هنر ایران» محمدمهدی رحیمیان، مهرداد افسری، جمالعربزاده، محمدرضا شریفزاده نیز از دیگر بخشهای همایش «هنر معاصر ایران و جهانی شدن» است.
بخش پایانی این همایش به جمع بندی، راههایی برای برنامهریزی و سیاستگذاری توسط مجتبی آقایی دبیر این دوره از جشنواره اختصاص دارد و نمایش فیلم «دیوار» به کارگردانی قاسم شیشهگری که نگاهی فرمگرایانه به موضوع دیوار دارد پایان بخش همایش «هنر معاصر ایران و جهانی شدن» است.
این همایش از ساعت ۱۵ تا ۱۹:۳۰ در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار میشود و به شرکت کنندگان گواهی شرکت از سوی جشنواره هنرهای تجسمی فجر اهدا خواهد شد.
ورود برای عموم دانشجویان، هنرجویان و علاقمندان به هنر در این همایش آزاد است و علاقمندان میتوانند از ساعت ۱۴ نسبت به ثبت نام برای حضور در این همایش اقدام کنند. بازدید رایگان از موزه هنرهای معاصر تهران که این روزها میزبان نمایشگاه آثار گنجینه موزه در کنار آثار هنرمند فقید فریده لاشایی است، از دیگر بخشهای این همایش است.