به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نصراله پور عصر امروز یکشنبه در دوازدهمین نشست شورای آموزش وپرورش شهرستان دزفول اظهار کرد: سال گذشته دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان توانستند در جشنواره پژوهشی جابربن حيان از هفت مرحله جشنواره پنج مرحله را صاحب رتبه برتر شوند و در حال حاضر در این زمینه صاحب رتبه اول استان هستند که جای تقدیر دارد و امیدوار هستیم این امتیاز در سال جاری نیز تداوم داشته باشد.
وی با اشاره به وجود ۶۴۷ دانش آموز بازمانده از تحصیل در سنین ۶ تا ۱۱ سال در تمام مناطق شهرستان دزفول افزود: ازاین بین، تعداد ۱۱۵ دانش آموز جذب شده اند و سایر دانش آموزان نیز در حال شناسایی هستند ضمن اینکه کد ملی برخی از این دانش آموزان مربوط به شهرهای دیگر استان از جمله خرمشهر است به همین دلیل اختلافاتی در آمار به وجود آمده که در حال بررسی و رفع اختلافات هستیم.
پذیرایی از ۲۹ هزار مسافر نوروزی
رئیس اداره آموزش و پرورش دزفول در ادامه با بیان اینکه آموزش و پرورش دزفول دو پایگاه ستاد اسکان ویژه مهمانان نوروزی در ورودی اندیمشک و ورودی جاده شوشتر دارد، گفت: در نوروز ۹۴ آموزش و پرورش دزفول در محل های اسکان خود پذیرای هزار و ۲۷ غیرفرهنگی، ۲۵ هزار و ۳۰۲ فرهنگی، سه هزار و ۹۴ کارمند دولت و روی هم رفته پذیرای بیش از ۲۹ هزار مسافر نوروزی بود.
نصراله پور تصریح کرد: برای نوروز ۹۵ نیز سعی می کنیم اکثر کلاس های آموزشگاه هارا در اختیار مهمانان نوروزی قرار دهيم که کار ما از دو هفته دیگر آغاز می شود و مسافران می توانند با ورود به سامانه اداره، مدرسه و محل مورد نظر برای اسکان خود را انتخاب کنند.
وی عنوان کرد: اکنون ۶۶ آموزشگاه در قالب ۵۵۴ کلاس درسی برای اسکان مهمانان نوروزی در دزفول آماده است که این کلاس ها شامل۱۶۰ کلاس درجه یک، ۲۴۰ کلاس درجه دو و ۱۵۴ کلاس درجه سه هستند، ضمن اینکه از تمام ادارات به ویژه آب، برق و شهرداری انتظار داریم در خصوص پذیرایی از مسافران نوروزی و اسکان آنها مساعدت های لازم را با ما داشته باشند.
رئیس اداره آموزش وپرورش دزفول در ادامه با تاکید بر لزوم ایجاد یک گارگروه ویژه رسیدگی به مسائل تربیتی، روانی و اخلاقی دانش آموزان افزود: از آن جایی که جاذبه های فضای مجازی بسیار زیاد است ما نیز سعی کرده ایم در آموزشگاه های خود آموزش را به این سمت و سو ببریم.
برتری دزفول در طرح پژوهشی جابربن حيان
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش دزفول نیز در این جلسه اظهار کرد: طرح های متنوعي که در آموزش ابتدایی قرار می گیرند در دو حوزه دانش آموزی و معلمان پیاده می شوند.
سودابه دستی ترک افزود: در حوزه دانش آموزی، طرح پژوهشی جابربن حیان هر ساله برگزار می شود که در این طرح فعالیت دانش آموز به صورت فردی است اما با حمایت آموزشگاه و معلم انجام می شود.
وی با بیان اینکه ۳۷ هزار و ۴۴ دانش آموز دزفولی در مقطع ابتدایی در ۱۸۶ مدرسه دولتی و غیردولتی مشغول تحصیل هستند، گفت: در سال جاری از این تعداد۹۹۷ دانش آموز در جشنواره جابربن حیان شرکت کردند که در مقطع مقدماتی نمایشگاه هایی را در سطح مدارس برگزار کردیم و در نهایت نمایشگاه اصلی را طی چند روز گذشته به مدت سه شبانه روز در دبستان معصوم افتتاح کردیم.
شکوفایی استعداد دانش آموزان
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش دزفول هدف اصلی طرح پژوهشی جابربن حيان را شکوفایی استعداد و خلاقیت های دانش آموزان و زمینه سازی برای ورود آنها به پروژه های بزرگتر در آینده برشمرد و افزود: ما در سال گذشته از هفت طرح پذیرفته شده در استان صاحب سه رتبه برتر استاني و یک رتبه برتر کشوری در زمینه چرخه آب شدیم.
دستی ترک ادامه داد: در حوزه برنامه های مربوط به همکاران مقطع ابتدايي نیز در طرح درس پژوهی۳۶۰ فرهنگی در قالب ۹۰ گروه شرکت کردند که هدف از این طرح آشنایی با مشکلات مدارس، بررسی آنها و تلاش برای رفع مشکلات موجود به صورت تخصصی است.
وی تصریح کرد: سال گذشته ما در بحث درس پژوهی از یک رتبه برتر کشوری و یک رتبه برتر استاني برخوردار شدیم و امسال نیز از بین ۱۸۶ مدرسه تعداد۸۰ مدرسه در این برنامه شرکت می کنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش دزفول در ادامه با بیان اینکه ما همچنان در بحث بازماندگان از تحصیل در مقطع ابتدایی دچار مشکل هستیم، عنوان کرد: در سه سال گذشته ۶۴۷ دانش آموز بازمانده از تحصیل در سنین ۶ تا ۱۱ سال در دزفول از سوی وزارت آموزش و پرورش اعلام شده که ما تا جای ممکن برای شناسایی آنها اقدام کردیم اما در این زمینه به مساعدت تمام دستگاه ها از جمله فرمانداری شهرستان احتیاج داریم.