به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی عصر یکشنبه در درس خارج فقه خود با تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه اظهار داشت: در سالهای گذشته هم گفتهام که باید «فاطمه شناسی» یکی از درسهای حوزه باشد و هر طلبهای که در حوزه اشتغال به تحصیل دارد باید اطلاعاتش درباره حضرت زهرا(س) قوی باشد، یعنی وقتی میشنود حضرت زهرا(س) معصوم بوده و مقام عصمت دارد تردید نکند و برایش جای سؤال نباشد.
وی با بیان اینکه طلاب باید از مقامات علمی حضرت زهرا(س) و تسلطی که ایشان بر قرآن داشتهاند آگاه باشد، گفت: بعد از رحلت رسول گرامی اسلام، در خطبهای که حضرت زهرا(س) در مسجد قرائت کردند، مقدار زیادی به آیات قرآن کریم استدلال شده؛ آن هم از سوی زنی که چند روز از رحلت پدرش گذشته و مصیبت زده بود.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار با بیان اینکه مگر میشود یک فرد عادی اینقدر به آیات قرآن در یک خطبه تمسک کند، این تسلط حضرت فاطمه را به دلیل خلقت نوری ایشان دانست و به بیان احادیثی پیرامون ارتباط حضرت فاطمه با ماورای عالم و محدثه بودن ایشان پرداخت.
آیتالله فاضل لنکرانی، حقیقت و هویت شیعه و استمرار و بقای آن را مرهون حضرت فاطمه دانست و تاکید کرد: شناخت حضرت فاطمه و آگاهی بر ابعاد وجودی ایشان، میدان بسیار وسیع است که انتها ندارد، بنابراین طلاب علوم دینی باید ایشان را بیشتر بشناسند.
این عضو جامعه مدرسین با تاکید بر لزوم برگزاری باشکوه محافل عزاداری در ایام فاطمیه، تصریح کرد که باید حب حضرت فاطمه را در خودمان زیاد کنیم و عظمت ایشان را در فکر و ذهنمان قرار دهیم.
آیتالله فاضل لنکرانی آگاه شدن نسل امروز و خانوادهها از مقام والای حضرت فاطمه را یکی از رسالتهای مهم طلاب ذکر کرد و افزود: خلقت و فضایل حضرت فاطمه(س) با همه انسانهای دیگر تفاوت دارد، بنابراین یک مسلمان و شیعه نمیتواند نسبت به ایشان بیتفاوت باشد.
وی شناخت حضرت فاطمه را یکی از راههای نزدیک شدن به خدای متعال برشمرد و تاکید کرد که تقرب به خداوند بدون اعتراف به مقام حضرت فاطمه(س) امکان ندارد.