به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میراث فرهنگی استان اردبیل، منصور عالیقدری در این خصوص گفت: تعداد ۱۰۲ سکه تاریخی توسط خادم و امام جماعت و هیئت امنای مسجد حضرت ابوالفضل شهرک سینا کشف و جهت حفظ و حراست از میراث فرهنگی به این اداره کل تحویل داده شد.
وی سکه های تاریخی یافت شده را در اندازه ها و قطرهای گوناگون مدور کثیرالاضلاع، چهارضلعی مستطیل، شش ضلعی از جنس آلیاژ مس توصیف کرد و افزود: کتیبه این سکه ها در اثر گذشت زمان و دفن شدن در خاک، فرسوده و ناخوانا شده است اما در چند نمونه کلمات موجود حاکی از قدمت تاریخی این سکه ها دارد.
کارشناس باستان شناسی میراث فرهنگی استان اردبیل نیز در مورد مضامین و دوره تاریخی این سکه های یافت شده بیان داشت: وجود کلماتی مانند السلطان، اتابک الاعظم، ملک الاعظم، العظم در این سکه ها و تشابه شکل ظاهری آنها با سکه های عصر سلجوقی، انتساب آنها را به دوره سلجوقیان اتابکی تقویت می کند.
حسن یوسفی با بیان اینکه برخی از سکه ها به شکل لاری بوده و برخی دیگر بریده شده و شکل چهارگوش بالشتی پیدا کرده اند که به دلیل فرسودگی یا نبود کتیبه، محل ضرب و دوره فرهنگی آنها مشخص نیست، خاطر نشان کرد: پس از پاکسازی سطح برخی از این سکه ها، شیوه نگارش و دوره فرهنگی آنها به طور کامل مشخص خواهد شد.