معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده گفت: دولت همراهی خود را در پیاده‌سازی عدالت جنسیتی انجام داد و ماده ۲۶ لایحه احکام انقلابی در حوزه زنان و خانواده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اطهره نژادی در نشست مدیران کل امور بانوان استانداری کشور با اشاره به ارائه لایحه احکام برنامه ششم توسعه به مجلس گفت: ماده ۲۶ احکام توسعه در خصوص عدالت جنسیتی یک انقلاب در حوزه زنان و خانواده است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور زنان و خانواده تاکید کرد: در زمینه عدالت جنسیتی دولت همراهی خود را انجام داد تا بتوانیم نگاه عدالت جنسیتی را پیاده کنیم.

وی با اشاره به بودجه سال ۹۵ حوزه زنان و خانواده ادامه داد: آنچه در لایحه بودجه آمده است، عدد و رقم کل بودجه است. به عنوان مثال در قانون بودجه سال ۹۴ هم عدد و ردیفی برای امور زنان در استان‌ها دیده شده بود، اما اثری از آن مشاهده نشد.

نژادی ادامه داد: توزیع بودجه در کشور به این شکل است که باید در حوزه زنان و خانواده مهارت داشته باشیم تا بتوانیم از بودجه اندک با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی حداکثر استفاده را داشته باشیم و بودجه را افزایش دهیم.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور زنان و خانواده گفت: باید تمرین کنیم زیرا بودجه مشخصی برای زنان وجود ندارد. مسائل زنان یا اجتماعی است یا سیاسی و یا فرهنگی که هر کدام متولی خودش را دارد و باید از بودجه دستگاه‌های متولی استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: سال گذشته کارنامه خوبی از خروجی‌ها ارائه دادیم. دو راهبرد اساسی مدنظر است، یکی توسعه مشارکت زنان به ویژه مشارکت اقتصادی و دیگری تحکیم خانواده.

نژادی افزود: چند پروژه در چند استان برنامه‌ریزی کردیم که یکی از آنها تاب‌آوری اجتماعی است که کمک می‌کند به ارتقای جایگاه زن در خانواده. در این حوزه دستاوردها بی‌سابقه بوده و نگاه کلی به امور زن و خانواده، پایش و نظارت می‌شود.