مسئول كميته اجرايي نمايشگاه هاي برپا شده در بيست و سومين اجلاس روساي مناطق آموزش و پرورش سراسر كشور ، گفت: از دستاوردهاي اين نمايشگاه مي توان براي ساخت مدارس مقاوم ، زيبا و متناسب با شرايط اقليمي و مناسب با معماري اسلامي استفاده نمود.

به گزارش خبرگزاري مهر ، در نمايشگاه هاي برپا شده در حاشيه بيست و سومين اجلاس روساي مناطق آموزش و پرورش سراسر كشور ؛ تنگناها ، توانمندي ها و برنامه هاي سال آتي وزارت آموزش و پرورش در جهت ساخت و ساز مدارس ، IT و اهم فعاليت ها و اقدامات معاونت ها و سازمان هاي آموزش و پرورش به نمايش گذاشته شده است.

مسئول كميته اجرايي نمايشگاه گفت: نمايشگاه مذكور با 100 غرفه در دو سالن با هدف ارائه توانمندي هاي سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور در رابطه با طراحي، نظارت و تجهيزات مدارس برگزار مي شود.

مهندس زهره دانش مهر گفت: در اين نمايشگاه علاوه بر عملكرد سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس، سازمان پژوهش و برنامه ريزي، معاونت هاي وزارت آموزش و پرورش از جمله تربيت بدني، انجمن اوليا و مربيان ، موسسه آموزش از راه دور، پژوهشكده تعليم و تربيت، سازمان استثنايي كشور، درت مركزي حراست ، رشد و چند موسسه آموزشي ديگر، فعاليت ها و عملكرد دفاتر مربوطه را به وسيله سيستم هاي نرم افزاري، پوسترها و ارقام ارايه مي كنند.

بر اساس اين گزارش سالن شماره دو متشكل از 40 غرفه از عملكرد شركت هاي توليد كننده تجهيزات آموزشي، مصالح ساختماني و توليد كننده نرم افزارها و صنايع آموزشي مي باشد.

دانش مهر در ادامه با اشاره به ارائه نمونه هايي از سازه هاي پيچ و مهره اي براي ساخت مدارس و پنجره هاي دوجداره و استفاده از مصالح سبك به منظور مقاوم سازي مدارس در برابر زلزله در اين نمايشگاه ، خاطرنشان كرد: در نمايشگاه مذكور طرح هاي دفاتر فني، سازمان ها و ادارات كلي كه طرحهايي مناسب با نيازهاي دانش آموزان در جهت زيباسازي مدارس داشته اند و همچنين تعداد مدارسي كه بايد احداث گردد با رسم نمودار ارائه گرديده است.

وي با اعلام اينكه بازديد از نمايشگاه براي عموم به خصوص مهندسان و سازندگان مدارس ، اساتيد ، معلمان ، مديران آزاد است ، گفت: از دستاوردهاي اين نمايشگاه مي توان براي ساخت مدارس مقاوم ، زيبا و متناسب با شرايط اقليمي و مناسب با معماري اسلامي استفاده نمود.