به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه دیر صبح سهشنبه در بازدید از روند برگزاری این دوره از مسابقات، گفت: ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانشآموزان آنها را در برابر تمام معضلات اجتماعی محفوظ میکند.
حجتالاسلام سید علی حسینی، برگزاری مسابقات قرآنی را ظرفیتی ارزشمند برای پرورش روح معنویت نوجوانان دانست و گفت: برگزاری این مسابقات فرصتی برای پرورش استعدادها و کشف استعدادهای دانش آموزان است.
حسینی، قرآن را کتاب هدایت انسان دانست و اظهار داشت: امروز به برکت قرآن جمهوری اسلامی ایران به قله های بزرگ عزت، افتخار و اقتدار دست یافته است.
وی با بیان اینکه تمسک به قرآن و معارف اسلامی، تنها راه نجات دانشآموزان در جنگ نرم فرهنگی است، خاطرنشان کرد: امروز دشمنان نظام اسلامی با استفاده از ابزارهای مختلف نظیر ماهواره و اینترنت سعی دارند تا نسل جوان و نوجوان این کشور را از معارف اسلامی دور کنند.
امام جمعه دیر با بیان اینکه دانش آموزان و نخبگان قرآنی باید سعی کنند مبلغان خوبی برای قرآن، عترت و نماز باشند، گفت: دانش آموزان تنها به آموختن همین مقدار از معارف والای قرآن، عترت و نماز اکتفا نکنید و همواره در تمام لحظات زندگی نیز با این علوم مقدس مانوس باشند و در راستای شناساندن و تبلیغ این علوم آسمانی به دوستان و آشنایان خود کوشا باشند.
مسئولان در ترویج فرهنگ قرآنی مشارکت کنند
فرماندار شهرستان دیر نیز در این آئین گفت: ایمان به خدا و گوش دادن به آیات و کلام الهی می تواند آثار معنوی بسیاری برای انسان در بر داشته باشد.
حمزه اعتماد با بیان اینکه قرآن نور است و موجب نورانیت انسان میشود، تصریح کرد: فرهنگ غرب فرزندان نظام اسلامی را مورد هجوم قرار داده است و تلاش دشمنان اسلام و انقلاب این است که میان نسل جوان و آموزه های دینی شکاف ایجاد کنند.
فرماندار شهرستان دیر اظهار داشت: برگزاری مسابقات قرآنی زمینه ساز شکوفایی استعدادهای دانش آموزان و نخبگان است و برنامههای دینی و فرهنگی و قرآنی، باید تداوم داشته باشد.
حمزه اعتماد با بیان اینکه مانوس کردن دانش آموزان با قرآن از وظایف همه نهادها خواهد بود، اظهار داشت: ترویج فرهنگ قرانی تنها به آموزش و پرورش اختصاص ندارد بلکه همه مسئولانی که در امر تعلیم و تربیت نقش دارند باید مروج فرهنگ قرآنی باشند.
حضور ۵۷۰ دانشآموز در مسابقات قرآن
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان دیر گفت: در این مسابقات ۵۷۰ دانش آموز دختر و پسر در دو مقطع تحصیلی متوسطه اول و دوم مناطق و شهرستانهای جنوبی (دیر، کنگان، جم، عسلویه، بردخون و کاکی) در نوبت صبح پسران و نوبت و عصر دختران شرکت در ۲ روز متوالی برگزار خواهد شد.
اسماعیل مختارزاده با بیان اینکه در حال حاضر ۹ هزار دانش آموز در ۷۵ فضای آموزشی در شهرستان دیر تحصیل می کنند، افزود: این مسابقات در ۱۱ رشته قرائت، حفظ، انشای نماز، صحیفه سجادیه، نهجالبلاغه، مفاهیم قرآن، ترتیل، تفسیر، مداحی، اذان و احکام برگزار میشود که برگزیدگان به مرحله کشوری راه خواهند یافت.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف آموزش و پرورش در اجرای سند تحول بنیادین، ترویج فرهنگ و معارف قرآنی است، اظهار داشت: ۲۰ داور کار داوری این مسابقات را برعهده خواهند داشت.
مختارزاده با بیان اینکه این مسابقات که با هدف شناخت، رشد، پرورش و هدایت استعدادهای بالقوه و نیز تقویت ایمان، معرفت دینی و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه برگزار میشود، افزود: برگزاری مسابقات قرآنی نقش به سزایی در شکوفایی استعدادهای قرآنی و انس دانشآموزان با قرآن کریم دارد.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان دیر گفت: همه ما معتقدیم قرآن کریم بزرگترین هدیه الهى براى انسانها است و به همین سبب امت اسلامى آنگونه که شایسته است باید برای استفاده از این میراث ارزشمند از خود همت نشان دهد.