گرگان – مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از اجرای ۶۰۸ عملیات امداد و نجات در ایام نوروزی خبر داد.

حسین احمدی در رابطه با آمار نهایی عملکرد دستگاه‌های عضو کمیته امداد و نجات در ایام تعطیلات نوروزی به خبرنگار مهر گفت: از تاریخ ۲۵ اسفند سال ۹۴ لغایت ۱۵ فروردین سال جاری ۶۰۸ عملیات امداد و نجات در گلستان انجام شده که از این آمار ۱۲۰ عملیات توسط هلال احمر و ۴۸۸ عملیات توسط اورژانس انجام شده است.

احمدی افزود: یک هزار و ۴۶۰ مصدوم یا بیمار در این مدت درمان شده‌اند که از این آمار تعداد ۹۵۳ نفر توسط هلال احمر و ۵۰۷ نفر توسط اورژانس مداوا شده‌اند.

وی تصریح کرد: ۶۶۳ نفر توسط هلال احمر و اورژانس به مراکز درمانی انتقال داده شده و ۲۳ نیز اسکان اضطراری داده شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان در رابطه با عملکرد راهنمایی مسافران نوروزی توسط جمعیت هلال احمر استان گلستان گفت: در این ایام ۲۵۴ هزار و ۵۸۴ نفر مسافر به پایگاه‌های هلال احمر مراجعه کرده‌اند که ۳۵۹ هزار و ۳۹۴ بروشور بین آن‌ها توزیع شده است؛ همچنین سه هزار و ۲۹۵ نفر از خیمه‌های نماز برپا شده در مسیر جاده‌ها بهره مند شده‌اند.

احمدی افزود: در مدت ۲۰ روز طرح امداد و نجات نوروزی دو هزار و ۸۱۱ نفر به ایستگاه‌های سلامت برای کنترل قندخون و تعداد ۹ هزار و ۵۱۰ نفر برای کنترل فشار خون مراجعه کرده‌اند.