قائم‌شهر - مدیرکل بنیاد مسکن مازندران گفت: در ۱۰ سال گذشته با تسهیلات اعطاء شده توسط این بنیاد ۱۲۴ هزار مسکن روستایی در استان ساخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید هاشمی بعدازظهر چهارشنبه در جلسه هم‌اندیشی دهیاران بخش مرکزی شهرستان قائم‌شهر با اشاره به در پیش بودن سالگرد تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اظهار داشت: هدف حضرت امام راحل، تأمین مسکن برای محرومان بود ولی به‌تدریج بر اساس توانمندی‌هایی که این نهاد در عرصه سازندگی از خود نشان داد مأموریت‌های متعدد دیگری در بنیاد مسکن نهادینه شد.

هاشمی بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی و زلزله گیلان و زنجان را ازجمله این مأموریت‌ها نام بردو افزود: مقاوم‌سازی مسکن روستایی، صدور سندهای مالکیت ساختمان‌های روستایی و شهری و اجرای طرح‌های هادی، از مأموریت‌های اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به مسکن محرومان حساب ۱۰۰ امام (ره)، گفت: انجمن‌های خیرین مسکن‌ساز با پشتیبانی حساب صد امام در سطح کشور تشکیل شد که تاکنون اقدامات بسیار خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با تأکید بر تشکیل دفتر نمایندگی انجمن خیرین مسکن در شهرستان‌ها، تصریح کرد: انتخاب و گزینش متقاضیان این مسکن‌های خیریه توسط خود خیرین انجام می‌شود.

وی تشکیل دهیاری‌ها را یک اقدام بسیار خردمندانه دانست و بیان کرد: دهیاران مدیریت اداره روستاها رو به عهده‌دارند مسئولیتی که در سالهای خیلی توسط کدخدایان در روستاها انجام می‌شده است.

هاشمی به طرح‌های هادی اشاره کرد و گفت: برای همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار مازندران طرح‌های هادی تهیه‌شده و در سال جاری فقط بر بازنگری این طرح‌ها تمرکز خواهد شد.

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران ادامه داد: اولویت برای روستاهایی است که زمان طرح هادی آنان بیش از ۱۰ سال گذشته باشد.

وی دهیاران شهرستان‌های قائم‌شهر و بابلسر را در استان مازندران پیشرو و موفق در مشارکت‌پذیری معرفی کرد و اظهار داشت: اجرای طرح‌های هادی با اعتبارات دولت و مشارکت مردمی هیچ‌گونه منع قانونی ندارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران در ادامه این جلسه بیان کرد: برای اولین بار ۲۰ درصد از سهمیه قیر کشور که در اختیار راه و شهرسازی بوده است به بنیاد مسکن اختصاص پیدا کرد که از سه هزار و ۲۰۰ روستای مازندران، ۱۱ کیلومتر از شبکه‌های معابر روستایی قائم‌شهر آسفالت شد.

وی تخصیص اعتبار بنیاد مسکن در شهرستان قائم‌شهر را ۲۶۰ میلیون تومان بیان کرد و گفت: با این مقدار سهمیه قیر در روستاهای قائم‌شهر دو میلیارد و ۲۰۰  میلیون تومان قیر در قائم‌شهر مصرف شد.