زنجان- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: گنبد سلطانیه با ۳۹ هزار و ۲۲۵ بازدیدکننده اولین رتبه از بازدیدها از سایت‌های گردشگری را در ایام نوروز به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رحمتی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: طی ایام نوروز گنبد سلطانیه با ۳۹ هزار و ۲۲۵ مورد بازدید صدرنشین سایت‌های گردشگری بوده است.

وی اظهار کرد: موزه رختشویخانه زنجان نوروز سال گذشته رتبه سوم بازدیدها را داشت ولی امسال به خاطر راه‌اندازی بازارچه صنایع‌دستی رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان با بیان اینکه طی ایام نوروز بازدید از موزه رختشوی‌خانه در روز اول کاهش بازدیدکننده را داشت، گفت: متاسفانه غار کتله خور و مردان نمکی به تربیت با ۱۸ درصد و ۱۰ درصد کاهش کمترین بازدیدکننده را به خود اختصاص دادند.

رحمتی تأکید کرد: طی  سه سال گذشته گنید سلطانیه بیشترین بازدیدها را در ایام نوروز به خود اختصاص داده و در این میان در روز ۱۱ یازدهم فروردین‌ماه تنها در طول یک روز بیش از پنج هزار و ۷۶۴ نفر از گنبد سلطانیه بازدید کردند و این خود برابر حدود پنج سال گذشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان یاد آور شد: در نوروز سال گذشته ۱۲ فروردین‌ماه بیشترین بازدید از سایت‌های گردشگری استان را داشتیم.

رحمتی به حضور گردشگران خارجی در استان زنجان طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: بیشترین گردشگران با هزار و ۷۴ نفر از آلمان و ۱۳۸ نفر از ترکیه بودند و این در حالی است که مقصد اول گردشگران ایرانی به مقصد کشورهای خارجی ترکیه بودهاست.