به گزارش خبرنگار مهر، احمد میدری ظهر امروز پنج شنبه در حاشیه نشست با بخشداران، دهیاران و کشاورزان شهرستان آبادان در گفتگو با خبرنگاران با مهم خواندن تعیین تکلیف این وضعیت در کشور گفت: برخی از بیماران خاص هم از سازمان بیمه سلامت و هم از سازمان تامین اجتماعی دفترچه دارند که از این طریق به طور ماهانه بین ۱.۵ تا سه میلیون تومان یارانه دارو دریافت می کنند.
وی افزود: در زمان حاضر ۷۰ هزار بیمار خاص در کشور داریم که بین پنج تا ۱۰ درصد از آنها دو دفترچه دارند.
میدری اظهار کرد: این دسته از افراد تا پایان فروردین ماه جاری مهلت دارند تا یکی از این دو دفترچه را خودشان انتخاب کنند و در غیر این صورت ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این کار را به انجام می رسانیم.
وی تصریح کرد: به دلیل واقع شدن شورایعالی بیمه درمان در وزارت تعاون، این مسئولیت به ما سپرده شده است به همین دلیل یکی از این دفترچه ها را انتخاب و دیگری را حذف می کنیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از این دسته از افراد به ویژه آبادانیها و خرمشهریها خواست تا اگر بیمار خاص هستند و یا از داروهای خاص استفاده می کنند نسبت به انتخاب یک دفترچه و ابطال دفترچه دوم در مهلت تعیین شده اقدام کنند.
مشکلات تمدید دفترچه
میدری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص مشکلاتی که در حوزه تمدید دفترچه های بیمه به ویژه مربوط به کارمندان مخابرات و بیمه بازنشستگی لنجداران وجود دارد، گفت: قول می دهم تا در اردیبهشت ماه آینده جلسه ای را با حضور مدیران اداره کل تامین اجتماعی و اداره کار خوزستان برگزار کرده و ضمن بررسی مسائل در جهت رفع مشکلات به طور جدی، اقدام کنیم که نتایج آن متعاقبا به مردم اطلاع داده می شود.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر برنامه این وزارتخانه در جهت افزایش سهم پرداختی دولت بابت ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص افزود: از آنجایی که سازمان تامین اجتماعی در بخش درمان دخالت مستقیم در قالب ایجاد درمانگاه و بیمارستان حتی در آبادان دارد، مردم می توانند با مراجعه به این مراکز از امکانات رایگان آن بهره ببرند.
میدری با بیان اینکه از سال گذشته به صورت جدی تری ساخت بیمارستان تامین اجتماعی در آبادان دنبال شده است، اظهار کرد: مشکل اصلی ما در بخش درمان، بیماران سرپایی است که امید می رود بتوانیم از طریق نظام ارجاع و پزشک خانواده که در زمان حاضر تنها در دو استان در حال اجراست آن را تعمیم دهیم.
به گفته وی به دلیل کسری بودجه ای که وجود دارد در حوزه درمان بیماران سرپایی این مشکل همچنان وجود دارد به طوریکه بخش عمده ای از هزینه های پرداختی بر دوش مردم و شرمندگی آن برای ما است.
یک میلیون و ۷۰۰ ایرانی فاقد کارت ملی
میدری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص موضوع حذف یارانه برخی از افراد گفت: از تعداد یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر ایرانی فاقد کارت ملی حدود تقریبی یک میلیون نفر از آنان برای دریافت کارت ملی اقدام کردند و مابقی همچنان بدون کارت ملی هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با اشاره به قطع یارانه فاقدان کارت ملی از اسفند ماه سال گذشته تاکنون افزود: در صورت مراجعه افراد تا پایان فروردین امسال و دریافت کارت ملی موضوع واریز یارانه آنان به طور مجدد برقرار می شود.
میدری در خصوص پرداخت و یا عدم پرداخت یارانه در سال جاری اظهار کرد: این مسئله به اعلام نتیجه برگزاری جلسه دو هفته آینده مجلس دارد، پیشتر مصوبه کمیسیون تلفیق آن بود که حدود تقریبی ۲۴ میلیون نفر از لیست دریافت یارانه حذف شوند اما در واقع دولت پیشنهادی در این زمینه نداده بود، به هر حال تصمیم بر حذف یا ادامه پرداخت یارانه مشروط بر نتیجه جلسه مذکور است.