در حالی که کی روش مطابق معمول استعفای شفاهی داده و تهدید هم کرده که در صورت عدم حمایت از ایران می رود هیات رئیسه مشکلاتی برای پذیرفتن استعفای او در پیش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، اگر چه استعفای کی‌روش واقعی به نظر نمی رسد، اگر چه کی‌روش با این فشارها همیشه سعی کرده امکانات لازم خودش را از فدراسیون فوتبال بگیرد  اما در این مسیر مهمترین دلیل هیات رئیسه‌ای که سرمربی پرتغالی تصمیم سازی را بر گردن آن نهاد دو موضوع متفاوت است. موضوع و مشکل اول  هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نزدیکی به شروع مسابقات مقدماتی جام جهانی است.

مشکل اول: مدیریت زمان
تیم ملی ایران زمان زیادی ندارد که مربی بزرگی در قد و قواره کی‌روش داشته باشد و بزرگترین مشکل هم همین است. چرا که تنها چهار ماه دیگر تا مسابقات باقی مانده و لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا هم دو ماه از این چهار ماه را به خودش اختصاص می دهد. در نتیجه مربی خارجی عملا فرصت  آماده کردن که نه، فرصت تصمیم گیری در مورد انتخاب بازیکنان را هم نخواهد داشت.

مشکل دوم: نداشتن جانشین
علاوه بر آنکه مردم کی‌روش را دوست دارند باید تاکید کرد که انتخاب جانشین حتی در شرایط عدم حمایت مردم از کی روش هم سخت بوده است.در واقع گزینه‌ها بسیار محدودند و به عنوان مثال تنها فرکی و برانکو گزینه های دم دستی تیم ملی هستند که انتخاب برانکو هم با توجه به علاقه هواداران این تیم به این مربی بسیار سخت است و هرکس این انتخاب را داشته باشد باید خودش را برای مبارزه با هواداران پرسپولیس آماده کند.

حسین فرکی هم با وجود عملکرد خوب و کارنامه  شایسته ای که دارد ممکن است تحت تاثیر فشارهای مردمی به جهت علاقه به کی‌روش و عملکرد با برنامه این مربی که ناشی از کارکردن در رئال مادرید و منچستر یونایتد است، بسوزد و کارایی اش را از دست بدهد.

هر چه هست این دو مشکل سر راه هیات رئیسه است تا نتوانند جانشین کی‌روش را انتخاب کنند.