به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی ظهر يكشنبه در ديدار با مديران نهادهای فرهنگی استان افزود: فرهنگ یک امر مهم و زیربنایی در رشد هر جامعه است و خلاء های فرهنگی و تقويت نشدن اين امر، دیگر فعالیتها در جامعه را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.
وی با بیان اینکه رکود در حوزه فرهنگ یک جامعه، فعاليتهاي سياسی و اقتصادی در جامعه را نيز دچار تنزل و ركود خواهد كرد، اظهار داشت: به موازات فعاليت های سياسی و اقتصادی در جامعه، فعاليتهای فرهنگی رشد نيافته است.
خادمی افزود: یکی از دلایل این امر دیر بازده بودن فعاليتها و كارهاي فرهنگی در جامعه و بالارفتن سطح توقعات و انتظارات از این بخش است که تا حدودی نيز ارزيابی نسبت به اين حوزه را با چالش مواجه كرده است.
استاندار تصریح کرد: با توجه به تاكيدهای فراوان مقام معظم رهبری در زمينه فرهنگ و هشدار در مورد تهديدها و تهاجم فرهنگی دشمن، نهادها و متوليان فرهنگی در كشور امروزه خط مقدم در برابر اين جبهه نرم هستند.
خادمی با بیان اینکه مدیران فرهنگی از امکانات موجود حداکثر استفاده راببرند، افزود: اكنون دولت با كمبود شديد منابع مالی و اعتباري بويژه در بخش هزينه ای مواجه است و سال گذشته يكي از بدترين سال ها به لحاظ كمبود منابع اعتباری بود.
وی واگذاری طرح هاي عمراني به بخش خصوصی را يكي از مناسبترين راهبردهاي دولت براي كسري بودجه های عمراني دانست و گفت: دستگاه های فرهنگی استان نيز باید طرح های عمرانی خود را بر اساس سازوكارهای قانونی و اصولی به بخش خصوصی واگذار كنند.
خادمی تاکید کرد: باید به دنبال تدوین شیوه های جدید تامین منابع مالی بود زیرا منابع دولتی به تنهایی نیازها را بر طرف نمی کند.
وی همچنین با اشاره به سختی های کار در حوزه فرهنگی گفت: نتیجه فعالیت های این حوزه دیربازده است و نتایج مثل سایر حوزه ها قابل سنجش نیست.