کرمان - تفاهمنامه سیاست‌ های توسعه امنیت غذایی در کرمان بین استانداری کرمان و شرکت شهرک های کشاورزی امضا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی پیش از ظهر یکشنبه در آئین امضاء تفاهم نامه سیاست‌های توسعه امنیت غذایی استان کرمان اظهار کرد: یکی از سیاست‌های ملی و استانی رفتن به سوی کشت‌های گلخانه ای است که این سیاست در استان کرمان نیز دنبال شده است.

استاندار کرمان با بیان اینکه استان کرمان در دولت تدبیر و امید در حوزه کشاورزی، مصرف آب و افزایش راندمان آن در بخش کشاورزی توجه ویژه ای داشته است، گفت: طرح همیاران آب طرحی دائم و مجموعه کاملی از مدیریت و بهره وری بوده که در حال اجرا است.

رزم حسینی با اشاره به اینکه استان کرمان 174 دانشجو و اساتید برجسته در زمینه کشاورزی دارد، درخواست کرد: اعتبار و سهم مطالعات مجتمع‌های کشاورزی به ویژه در بحث جانمایی به خود استان داده شود تا دستگاه‌های متولی با توجه به تخصص‌ها و تجربه‌های زیادی که در امر کشاورزی دارند، مطالعات لازم را در این خصوص انجام دهند.

نماینده عالی دولت در استان کرمان با بیان اینکه بسته کاملی در راستای استفاده بهینه از منابع آبی و کشت محصولات کشاورزی بر اساس الگوی کشت در استان کرمان تدوین شده است، گفت: ایجاد شهرک‌های کشاورزی از مصوبات دولت است و خود را موظف به اجرای آن می دانیم.

در این جلسه تفاهمنامه سیاست‌های توسعه امنیت غذایی در کرمان بین استانداری کرمان و شرکت شهرک های کشاورزی امضا شد.

برچسب‌ها