مشهد- مدیر مراکزرشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی با اشاره به برگزاری دوره ایده پروری «نمادهای شهر زیارتی مشهد» گفت: جذب ایده های دانش بنیان و اقتصادی اولویت برگزاری دوره های ایده پروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام هاشم مهذب رحیم زاده ظهر یکشنبه در نشست خبری دوره ایده پروری نمادهای شهری زیارتی مشهد در محل اتاق جلسات مرکز رشد فناوری های فرهنگی و زیارت ماموریت پارک علم و فناوری را توسعه فناوری و تبدیل دانش و ایده به کسب و کار اقتصادی دانست و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی اقتصادی دانش بنیان و درون زاست و پارک علم و فناوری با این رویکرد فعالیت های اقتصادی کسب و کار را رونق می دهد.

مدیر مرکز رشد فناوری های فرهنگی و زیارت خاطرنشان کرد: مرکز رشد فناوری های فرهنگی و زیارت نیز ماموریت دارد تا در حوزه فناوری فرهنگی در موضوع زیارت کار کند.

وی تاکید کرد: در پنجمین دوره ایده پروری به دنبال جذب و پذیرش ایده هایی هستیم که دانش بنیان بوده و ظرفیت اقتصادی شدن را داشته باشند.

حجت الاسلام مهذب رحیم زاده ادامه داد: سعی ما بر این است تا ایده های دانش بنیان و اقتصادی را تبدیل به واقعیت کرده و به فعلیت برسانیم که این مهم نیازمند ارتقاء توان اولیه ایده در یک دوره شش تا ۹ ماه است.

مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ایجاد کسب و کار از دل ایده ها ضریب ریسک خاص خود را دارد، خاطرنشان کرد: در برگزاری دوره های ایده پروری تلاش داریم تا از میان افراد مستعد که در خصوص نیازهای شهر تفکری دارند جذب کنیم.

ثبت نام دوره ایده پروری «نمادهای شهر زیارتی مشهد» تا سوم اردیبهشت ماه

در ادامه این نشست مدیر اجرایی مرکز رشد فناوری های فرهنگ و زیارت اظهار کرد: پنجمین دوره ایده پروری با عنوان «نمادهای شهر زیارتی مشهد» از هشتم تا ۱۰ اردیبهشت ماه در محل فرهنگسرای کودک و آینده در مشهد برگزار می شود.

امیر دایی صراف افزود: ثبت نام در این دوره از طریق درج ایده در پایگاه اینترنتی www.cpti.ir است و تا سوم اردیبهشت ماه ادامه دارد.

وی نمادهای شهری، نشانه های شهری، مبلمان شهری، هویت بصری شهری و رویداد مکان های شهری را محورهای پنجمین دوره ایده پروری مرکز رشد فناوری های فرهنگی و زیارت دانست.

مدیر اجرایی مرکز رشد فناوری های فرهنگ و زیارت گفت: ایجاد تصویری مطلوب از شهرها به عنوان مکان تبلور مدنیت، می تواند در ارتقا ذهنیت ساکنان و مهمانان شهرها، نقش موثری داشته باشد.

وی ادامه داد: این جذابیت ابزاری کلیدی در تبیین نقش برندسازی شهر، برای سیاستگذاران شهری و منطقه ای است و تجربه های موفق در برخی شهرها نشان می دهد بهره گیری از ایده های مرتبط با عناصر هویت بخش به گونه ای که توان بصری شهر را توسعه دهد؛ یک ضرورت انکار ناپذیر است.

دایی صراف خاطرنشان کرد: این دوره با حمایت ستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد برگزار می شود.

وی با اشاره به حمایت معاونت فرهنگی شهرداری مشهد از مرکز رشد فناوری های فرهنگی و زیارت گفت: این معاونت در حوزه توسعه شرکت های کسب و کارهای فرهنگی در شهر دغدغه بسیار دارد.