علیرضا سلیمانی بعدازظهر دوشنبه در حاشیه بررسی طرحهای عمرانی شهرداری اردبیل در سال جاری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: از جمله اقدامات متمایز مطالعه طرحهای اساسی بهبود و ارتقا کیفی مبلمان و منظر شهری است.
وی با بیان اینکه در بودجه پیشنهادی شهرداری عنوان طرح جامع برای هر سه موضوع قید شده است، تأکید کرد: به دلیل اینکه این مطالعات فرم جامع ندارد، نیازمند اصلاح این واژه است هر چند که انجام هر سه مطالعه جزو ضروریات بوده و از اقدامات درخور شهرداری است.
رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر اردبیل در تشریح اهمیت این سه طرح افزود: به عنوان مثال در طرح نورپردازی، نورپردازی سطح شهر با نگاهی به تأثیرات روانشناسی آن به شهروندان ساکن موردتوجه قرار میگیرد.
سلیمانی افزود: در نورپردازی مناطق سردسیر از رنگهای گرم در نور استفاده میشود و به مقوله ضعف و شدت و نوع رنگ نور توجه جدی میشود؛ موضوعی که با زیباسازی یعنی نصب چند چراغ در معابر متفاوت است.
عضو شورای اسلامی شهر اردبیل تصریح کرد: در مبلمان شهری مؤلفههایی مانند همان مقوله نورپردازی، نماسازی بناها، مبلمان بافت تاریخی شهر و پارکینگ و سایر مراکز خدماتی و تفریحی موردتوجه قرار می گرد.
وی طرح جامع سیما و منظر شهری را که طی دو سال گذشته توسط شهرداریها تدوین میشود نیز توجه به تغییر کاربری و ارتفاع ساختمانها و ویژگیهای کلی و ساختاری پروژههای بزرگ عمرانی عنوان کرد.
به گفته سلیمانی به عنوان مثال در ساخت یک پل طرح سیما و منظر شهری به شکل ظاهری، ارتفاع، رنگآمیزی و فرم پل توجه نشان میدهد.
وی در خصوص اینکه آیا هزینه اختصاصی برای مطالعه میتواند هر سه طرح را به اتمام برساند، اضافه کرد: در صورتی که شهرداری از مشاوران بومی برای مطالعه استفاده کند، میتوان امسال هر سه طرح را مطالعه کرد.