به گزارش خبرنگارمهر، فرحناز رافع در نشست خبری عصر دوشنبه با اصحاب رسانه در رابطه با فعالیتهای داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور گفت: با بهره گیری از توان سازمانهای مردم نهاد، سال گذشته بیش از هزار طرح اجتماعی در حوزه پیشگیری از آسیبها و كنترل آنها اجرا و به نتایج امیدوار کنندهای دست پیدا كردیم.
وی اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۱۷ هزار نفر عضو عادی و فعال داریم که در کل کشور در چهار هزار خانه داوطلب فعالیت میکنند.
رافع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و حوادث را از مهمترین رویكردهای این سازمان اعلام كرد و افزود: زلزلهای به نام مشکلات اجتماعی در راه است و اگر نسبت به پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی و حوادث ناگوار بی اعتنا باشیم، در آینده شاهد مشكلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بیشتر و غیرقابل كنترل خواهیم بود.
رئیس داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به توسعه دامنه فعالیت جمعیت هلال احمر در زمینههای امداد و نجات، مقابله با ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی، كمك به معیشت افراد نیازمند و بی بضاعت، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و تحت پوشش قراردادن سالمندان، گفت: برای فعالیت مؤثر در این زمینهها به كمك خیران و سازمانهای مردم نهاد نیاز داریم.
رافع با بیان اینکه طرحی به عنوان ستارههای نجات برای خانواده معتادین در حال اجراست، تصریح کرد: مهمترین طرح در سال ۹۵ طرح سلامت یار است که این طرح در مرحله اول در ۱۰ استان و با مشاركت یک هزار و ۵۵۰ داوطلب از اردیبهشت ماه امسال آغاز میشود و در صورت موفقیت آمیز بودن، از نیمه دوم سال در همه استانهای كشور آغاز خواهد شد.
وی در رابطه با مشکلات جمعیت هلال احمر گفت: بزرگترین مشکل جمعیت هلال احمر و اکثر سازمانها و تشکلهای مردم نهاد ریزش اعضاست که انگیزه کمتری پیدا میکنند.
رافع تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰۰ تشکل مردم نهاد با ما همکاری میکنند و ما در سال ۹۴ یک هزار و ۷۰ پروژه اجرا کردیم که تعداد کمی است.
رئیس داوطلبان جمعیت هلال احمر کشور افزود: مشکل ما مشکلی نیست که توسط دولت حل شود بلکه این مشکل توسط فرهنگ سازی و بستر سازی حل میشود در این زمینه از رسانهها انتظارات زیادی داریم.