دامغان - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به وجود ۵.۵ میلیون هکتار حوزه آبخیز در استان، گفت: از این میزان دو میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار را مناطق سیل خیز تشکیل می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، علینقی حیدریان بعداز ظهر چهارشنبه در نشستی با امام جمعه دامغاندر محل دفتر وی، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده در بحث حوزه آبخیزداری و برنامه های سال جاری اظهار داشت: آبخیزداری بهترین روش برای حفظ منابع طبیعی است.

وی تصریح کرد:  ۵.۵ میلیون هکتار حوزه آبخیز در استان سمنان وجود دارد که از این میزان دو میلیون و ۱۰۰ هزار هکتار را مناطق سیل خیز تشکیل می دهد.

جلب مشارکت مردم در راستای مدیریت جامع آبخیزداری

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به اینکه مدیریت جامع آبخیزداری و جلب مشارکت مردمی از سیاست های سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری است، افزود: هر کجا مشارکت مردمی را به همراه داشتیم در اجرای طرح ها موفق بودیم و به دستاوردهای خوبی نائل آمدیم.

حیدریان گفت: اجرای اقتصاد مشارکتی یکی از طرح های قابل توجه در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری است که در اجرای این طرح کاشت درخت های زرشک و زیتون دنبال می شود.

وی همچنین خواستار همراهی و حمایت ائمه جمعه و مسئولان استان برای اجرای طرح های منابع طبیعی و آبخیزداری شد.

حراست از منابع طبیعی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است

امام جمعه دامغان نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی به سبب وجود ظرفیت های انسانی و منابع طبیعی قابل اجرا است، گفت: حراست از منابع طبیعی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

حجت الاسلام سید محمد حسینیان منابع طبیعی از نعمات الهی است، اظهار داشت: اگر از تولید ملی به خوبی حمایت و مسئولان نیز آن را در دستور کار خود قرار دهند و به جد از این مقوله حمایت کنند می توانیم در اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر فرزانه انقلاب موفق و سر بلند باشیم.

وی با تاکید بر اینکه بدون اقتصاد مقاومتی هرگز نمی توانیم پیشرفت کنیم و باید بکوشیم تولید داخلی تقویت شود چراکه در صورت عدم تحقق این مهم پیشرفت را شاهد نخواهیم، خاطر نشان کرد: جنگل ها و منابع طبیعی سرمایه ملی هستند و مردم و مسئولان باید با یک عزم ملی از این سرمایه ها حفاظت و حراست کنند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دامغان با بیان اینکه فرهنگ سازی مهمترین گام در راستای حفاظت از منابع طبیعی است، افزود: تلاش ها باید برای فراهم کردن زمینه مشارکت هر چه بیشتر مردم در حفاظت از جنگل ها و منابع طبیعی باشد.

حسینیان گفت: همه باید به قوانین منابع طبیعی احترام بگذارند و در حراست و پاسداری از آن به عنوان نعمت الهی کوشا باشند و این نعمت بس عظیم را به دیگر نسل ها هدیه دهند.