عفت شريعتي گفت:‌عدم اجراي قوانين وضع شده در دستگاه هاي اجرايي سبب شده است كه مردم نسبت به بعضي مسئولين دلسرد شوند.

به گزارش خبرنگار "مهر" در مشهد، شريعتي نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي در بازديد از آموزشگاه فني تخصصي جوش استاندارد بين المللي (RT) گفت : بارها سرزده به اين ادارات وارد شدم و مشاهده كردم كه نحوه پاسخگويي به ارباب رجوع و تكريم ارباب رجوع در بعضي دستگاهها بخوبي انجام نمي شود .

وي تصريح كرد : سهل انگاري اين مديران باعث شده كه حجم بسياري از مطالبات مردم بدون پاسخ باقي بماند و مردم كوتاهي مديران را از اصل نظام جمهوري اسلامي ايران جدا مي دانند .

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به 6 مرداد روز "ملي مهارت " بيان داشت : در ايران بسياري از اين مناسبات فرصتي براي تعريف و تمجديد مسئولين شده است .

وي تصريح كرد : متاسفانه در اين جلسه مسئولين اداره كار و امور اجتماعي بايد حضور مي داشتند تا از نزديك با مشكلات آشنا مي شدند و راهكاري را پيشنهاد مي دادند تا در مجلس آن را دنبال مي كرديم و بخاطر همين كم توجهي مسئولين بخش خصوصي تمايل ندارند از بخش دولتي حمايت كنند.

شريعتي با اشاره به اصل 44 قانون اساسي گفت : اين اصل بر حمايت از بخش خصوصي تاكيد دارد زيرا منابع بخش دولتي محدود است و همچنين بخش دولتي وظيفه حمايت از بخش خصوصي  را دارد كه در راستاي ايجاد اشتغال و فناوري ها  پا به عرصه عمل گذاشته اند .

در همين حال، جواد كمالي مسئول اين آموزشگاه اظهار داشت: از سال 84 اين آموزشگاه از سوي شركت مديريت توسعه فعاليت خود را آغاز نموده و تحت نظارت آموزش فني و حرفه اي كشور مي باشد و در اين آموزشگاه انواع جوشكاري شامل آرگن ، برق و همچنين لوله كشي صنعتي آموزش داده مي شود .