عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد تشکیل کارگروه مشترکی برای پیگیری تحقق مطالبات بر زمین مانده شهروندان از شرکت توزیع نیروی برق تهران را داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی شاکری با تاکید بر ضرورت تغییر وضعیت پست های برق و تیرهایی که در مسیرهای پیاده قرار گرفته است، اظهار کرد: مکان نامناسب این تاسیسات تاکنون حوادث و خسارات زیادی برای شهروندان در پی داشته و  جانبازان و معلولان نابینا و ویلچری بارها گلایه مندی خود را با نمایندگان مردم در شورای شهر در میان گذاشته اند.

به گفته وی، انتقال این تاسیسات به زیر زمین در کشورهای دیگر تجربه موفقی است که شهرداری تهران می تواند در راستای تحقق سیاست های مناسب سازی از آن الگو بگیرد و برنامه عملیاتی مشخصی توسط شرکت توزیع نیروی برق برای این منظور پیش بینی شود.

شاکری همچنین خواستار جابه جایی مسیر خطوط  برق فشار قوی در مجاورت معابر پرتردد شد و افزود: مسیر این خطوط بعضا از فراز منازل مسکونی، بوستان های عمومی و فضاهای تفرجگاهی عبور کرده و تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان محسوب می شود به خاطر قرار گرفتن در میدان مغناطیسی این خطوط، خطر برق گرفتگی را نیز دوچندان می کند.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران در یکی از جلسات اخیر شورا، خاطرنشان کرد: در آن جلسه موارد مذکور را در تذکرات پس از استماع گزارش مطرح کردم اما صرفا بیان این موارد بدون پیگیری های بعدی به نمایندگی از مردم بی فایده است. از این رو طی مکاتبه ای با رئیس شورای شهر خواستار ابلاغ رسمی این تذکرات به شرکت توزیع برق شدم.

شاکری با اشاره به فاصله معنادار وضعیت فعلی معابر پایتخت با وضعیت استاندارد و مناسب سازی شده برای تردد، معلولان، جانبازان و حتی کودکان و سالمندان، یادآور شد: شرکت توزیع نیروی برق تهران یکی از دستگاه هایی است که در قبال مناسب سازی معابر وظایفی بر عهده دارد که باید برای تحقق آنها برنامه عملیاتی و اجرایی پیش بینی کند. از سوی دیگر مدیریت شهری موظف است اجرایی شدن مطالبات مذکور را به نمایندگی از شهروندان تهرانی تا زمان حصول نتیجه دنبال و در این زمینه با شرکت برق همکاری کند.

وی ادامه داد: بر این اساس در نامه ای که به منظور پیگیری تذکرات خود به شرکت توزیع نیروی برق تهران شدم، خواستار تشکیل کارگروه مشترکی میان این شرکت و شورای شهر تهران شدم تا عملیاتی شدن پیشنهادهای مذکور را دنبال کند.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران همچنین تغییر تعرفه برق مصرفی خطوط مترو از تعرفه صنعتی به خدماتی را حق مسلم شهروندان تهرانی عنوان کرد و افزود: این موضوع در سال های گذشته بارها توسط اعضای شورای شهر مطرح شده اما مورد رسیدگی قرار نگرفته است. بنابراین به نظر می رسد کارگروه مذکور تحقق این موضوع را نیز باید از طرق قانونی پیگیری کند.