به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد محمدی گفت: هدف از ایجاد صندوق ضمانت سرمایه گذاری توسعه سرمایه گذاری در بخش خصوصی و کمک به پیشرفت صنایع کوچک است.
وی اظهار داشت: این صندوق در سال ۹۵ علاوه بر صدور ضمانت نامه های بانکی، صدور ضمانت نامه شرکت در مناقصه و مزایده، حسن انجام کار، پیش پرداخت، اعتبار خریدار، استرداد کسور وجه الضمان، بیمه و مالیات، تامین مالی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی و ضمانت های گمرکی را در دستور کار قرار داده است.
محمدی با اشاره به خدمات صندوق ضمانت گفت: یکی از موانع فراروی صنایع کوچک بحث تامین نقدینگی است بهطوریکه به طور عمده صنایع کوچک در ۴ حوزه خرید، فروش، سرمایه گذاری و پیمانکاری و مواردی همچون خرید مواد اولیه، ماشین آلات و غیره دچار مشکل هستند که با خدمات جدید ارائه شده توسط صندوق برای خرید اقساطی و نیز برای فروش محصولات تولیدی صنایع کوچک ضمانت نامه ارائه خواهد کرد.
وی اظهار داشت: سقف صدور ضمانت نامه برای واحدهای صنعتی از ۱۰ میلیارد ریال به ۳۰ میلیارد ریال افزایش یافته که این خود یک گام مهم برای حمایت از صنایع کوچک جهت توسعه و پیشرفت این منابع است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان گفت: بانکها و موسسات طرف قرارداد با صندوق ضمانت بانکهای صنعت و معدن، بانک ملی، رفاه کارگران، کشاورزی، توسعه صادرات، پاسارگاد، سینا، موسسه کوثر، صندوق کارآفرینی هستند.
محمدی از اعمال تخفیفات در کارمزد صدور ضمانت ها خبر داد و افزود: این صندوق ضمانت تخفیفات ۵۰ درصدی در کارمزد صدور ضمانت نامه های شرکت در مناقصه و مزایده، حسن انجام کار، استرداد کسور وجه الضمان، بیمه، مالیات و پیش پرداخت و همچنین تخفیف ۲۰ درصدی در کارمزد ضمانت نامه گمرکی اعمال کرده است.
وی اظهار داشت: صاحبان صنایع واحدهای تولیدی برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت شرکت مراجعه کنند.