رحمت امینی که پیش از این نیز به عنوان رئیس شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش فعالیت کرده است درباره چشمانداز حضور مجددش در این شورا و برنامههایی که مدنظر دارد به خبرنگار مهر گفت: در این شورا کلمه ارزشیابی اهمیت زیادی دارد و تئاتری که ارزشهای هنری و زیباییشناسی داشته باشد، آنقدر هنرمندانه حرف خود را میزند که از نظارت فاصله میگیرد.
وی یادآور شد: خوشبختانه تعداد سالنهای تئاتر رو به افزایش است و دیگر سیستم فعلی شورای ارزشیابی و نظارت جوابگو نیست و باید از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی که خوشبختانه بنده نیز عضو کمیسیون هنر و معماری آن شورا هستم، پیگیریهای لازم برای افزایش کارشناسان شورای ارزشیابی و نظارت انجام شود. ضمن اینکه با احترام به تمام کارشناسان قبلی شورا، کارشناسان جدید باید به لحاظ علمی قویتر باشند.
سرپرست شورای ارزشیابی و نظارت ادارهکل هنرهای نمایشی با بیان اینکه شاخصهای تئاتر نظیر تئاتر خصوصی، تئاتر آزاد، تئاتر دولتی و نیمهدولتی باید در شورای ارزشیابی و نظارت دارای کارگروههای مختلف باشند، توضیح داد: هر کدام از این شاخصها میتوانند قواعد و ساز و کار خود را بر اساس یک ایده قانونی مشترک داشته باشند.
امینی تأکید کرد: شورای ارزشیابی و نظارت نباید عاملی تهدیدکننده و ترسناک برای هنرمندان تئاتر باشد از این رو نیاز است که کار علمی روی خود شورا نیز انجام شود.
وی درباره اینکه بهتر نیست مسئولیت ارزشیابی و نظارت به سالنهای تئاتری سپرده شود، اظهار کرد: سالنهای تئاتر هم میتوانند مانند مجلات و روزنامهها مسئولیت کار ارزشیابی و نظارت آثار نمایشی را بر عهده داشته و با شورای ارزشیابی و نظارت هم در ارتباط باشند. البته این موضوع نیاز به برنامه ریزی دارد.
تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۳
سرپرست جدید شورای ارزشیابی و نظارت معتقد است این شورا نباید به عنوان عاملی تهدیدکننده و ترسناک برای هنرمندان تئاتر باشد.