به گزارش خبرنگار مهر، حمید صمدزاده ظهر امروز در نخستین همایش تخصصی دندانپزشکی و طب اظهار داشت: از مجموع ۳۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده در حوزه درمان، ۶ هزار و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به دندانپزشکی بوده است.
وی با اشاره به پایین بودن سهم دولت در ارائه خدمات دندانپزشکی عنوان کرد: سهم دولت اکنون کمتر از هشت درصد است و لازم است بیمهها به این حوزه ورود کنند و بخشی از خدمات را بر عهده بگیرند تا پرداخت از جیب مردم کمتر شود.
صمدزاده یادآور شد: شیفت عصر مراکز بهداشتی و درمانی نیز با هدف افزایش سهم دولت در ارائه خدمات دندانپزشکی و افزایش بازدهی افزایش مییابد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد جمعیت جامعه دچار پوسیدگی دندان هستند و این آمار در سنین نوجوانی افزایش یافته است، افزود: لازم است با اجرای طرحهای مدون، از بروز شایعترین بیماری دهان و دندان در جامعه جلوگیری شود.
رئیس دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: در این راستا ارتقا سلامت دهان و دندان دانش آموزان ابتدایی کشور با هدف بهبود شاخص سلامت در این حوزه پیگیری میشود.
صمدزاده عنوان کرد: این طرح شش ساله است و قرار است در قالب آن، شاخص سلامت دهان و دندان را از ۲.۹ به یک ارتقا دهیم.
وی همچنین با برشمردن دیگر طرحهای در نظر گرفته شده برای بیماریهای دهان و دندان اظهار داشت: ارائه خدمات دهان و دندان در قالب بیمه روستایی به منظور همراه کردن بیمهها و افزایش بهره مندی از خدمات، ارائه خدمات دهان و دندان در قالب پزشک خانواده شهری و راهاندازی مراکز تجمعی دندانپزشکی و پایگاههای ثابت سلامت دهان و دندان دانش آموزی از جمله این طرحها است.
به گزارش مهر، نخستین همایش تخصصی دندانپزشکی و طب از امروز تا سوم اردیبهشت ماه با امتیاز بازآموزی با حضور اساتید دندانپزشکی کشور و دانشجویان این رشته در بیمارستان شهید صدوقی یزد برگزار میشود.